Városlista
2021. szeptember 27, hétfő - Adalbert

Hírek

2019. Április 12. 08:23, péntek | Helyi
Forrás: Dombó Média

A Sun-Dome Kupán 20 medáliát szereztek a karatékák

A Sun-Dome Kupán 20 medáliát szereztek a karatékák

Ajkán 24 hazai és egy határon túli magyar egyesület 229 tagja lépett tatamira azon a meghívásos nemzetközi versenyen, melyen a Dombóvári Karatesuli SE 11 fős csapata remekül szerepelt.

Szabó Csaba edző tehetséges tanítványai a formagyakorlatokban és a küzdelmekben is jól teljesítettek, amit az általuk az egyéni megmérettetések során, valamint a csapatszámokban összesen megszerzett egy arany-, tíz ezüst- és kilenc bronzérem bizonyít.
Szépen csillogó medáliákkal térhetett haza a Bakonyban lévő városból Gulyás Szonja, Szőcs Patrik, Kovács Adriána, Tóth Dominik, Berta Andor, Baranyai Ármin, Ruzsicska Kristóf, Lakatos Lukács, valamint Szabó Dorottya. A klubok rangsorában a DKSE az előkelő ötödik helyen végzett.

Eredmények:
1. helyezett: Gulyás Szonja (formagyakorlat)
2. helyezett: Gulyás Szonja (küzdelem), Szőcs Patrik (formagyakorlat és küzdelem), Kovács Adriána (formagyakorlat), Tóth Dominik (formagyakorlat), Gulyás Félix (formagyakorlat), Berta Andor (küzdelem), Baranyai Ármin (küzdelem), Ruzsicska Kristóf (küzdelem), Lakatos Lukács, Kovács Adriána és Szabó Dorottya (csapat formagyakorlat)
3. helyezett: Kovács Adriána (küzdelem), Tóth Dominik (küzdelem), Gulyás Félix (formagyakorlat és küzdelem), Berta Andor (formagyakorlat), Lakatos Lukács (2x formagyakorlat és küzdelem), Szabó Dorottya (formagyakorlat)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 11:32, hétfő | Helyi

Tóth Lili Annát köszöntötte Dombóvár

Mándi Imre, Buzánszky Jenő, Rózsa Norbert és Szabó Tünde után 2021-ben két új olimpikont ünnepelhet városunk.

2021. Szeptember 25. 09:00, szombat | Helyi

Dombóvári agrár- és vállalkozói fórum

A NEZ Cégcsoport a Dombóvári Vállalkozói Egyesülettel közösen tartott agrár- és vállalkozói fórumot Dombóváron. A szakmai délelőttre több mint 100 résztvevő érkezett.

2021. Szeptember 24. 15:00, péntek | Helyi

Ugi mama varázsakadémiája

Szeptember 22-én az Autómentes nap keretében egy igazán vicces és interaktív előadással készült a művelődési ház az ovisoknak és kisiskolásoknak.

2021. Szeptember 23. 13:18, csütörtök | Helyi

„Maradj egészséges, közlekedj fenntarthatóan!”

Az idei évben az Autómentes Nap keretében rendezte meg Dombóvár Város Önkormányzata és a Dombóvári Sportszövetség a Sport napját Dombóváron, így kapcsolódva az ez évi szlogenhez: „Maradj egészséges, közlekedj fenntarthatóan!”