Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2019. Április 12. 08:23, péntek | Helyi
Forrás: Dombó Média

A Sun-Dome Kupán 20 medáliát szereztek a karatékák

A Sun-Dome Kupán 20 medáliát szereztek a karatékák

Ajkán 24 hazai és egy határon túli magyar egyesület 229 tagja lépett tatamira azon a meghívásos nemzetközi versenyen, melyen a Dombóvári Karatesuli SE 11 fős csapata remekül szerepelt.

Szabó Csaba edző tehetséges tanítványai a formagyakorlatokban és a küzdelmekben is jól teljesítettek, amit az általuk az egyéni megmérettetések során, valamint a csapatszámokban összesen megszerzett egy arany-, tíz ezüst- és kilenc bronzérem bizonyít.
Szépen csillogó medáliákkal térhetett haza a Bakonyban lévő városból Gulyás Szonja, Szőcs Patrik, Kovács Adriána, Tóth Dominik, Berta Andor, Baranyai Ármin, Ruzsicska Kristóf, Lakatos Lukács, valamint Szabó Dorottya. A klubok rangsorában a DKSE az előkelő ötödik helyen végzett.

Eredmények:
1. helyezett: Gulyás Szonja (formagyakorlat)
2. helyezett: Gulyás Szonja (küzdelem), Szőcs Patrik (formagyakorlat és küzdelem), Kovács Adriána (formagyakorlat), Tóth Dominik (formagyakorlat), Gulyás Félix (formagyakorlat), Berta Andor (küzdelem), Baranyai Ármin (küzdelem), Ruzsicska Kristóf (küzdelem), Lakatos Lukács, Kovács Adriána és Szabó Dorottya (csapat formagyakorlat)
3. helyezett: Kovács Adriána (küzdelem), Tóth Dominik (küzdelem), Gulyás Félix (formagyakorlat és küzdelem), Berta Andor (formagyakorlat), Lakatos Lukács (2x formagyakorlat és küzdelem), Szabó Dorottya (formagyakorlat)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 17. 10:20, vasárnap | Helyi

Tájékoztató a hó- és síkosságmentesítésről

Dombóvár Város Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adja a Tisztelt Lakosságnak a téli hó- és síkosságmentesítéssel kapcsolatos feladatok ellátásáról:

2021. Január 16. 08:00, szombat | Helyi

Értékesítő kollégát keres a Neobaby bababolt teljes munkaidőre.

Fényképes, részletes bemutatkozó önéletrajzokat a bolt@neobaby.hu email címre, vagy személyesen a dombóvári üzletbe várják.

2021. Január 15. 09:00, péntek | Helyi

A szülő megye ismerte el a több évtizedes tevékenységet

Somogy Polgáraiért Díjat kapott Bodó Imre a Fekete István Kulturális Egyesület elnöke.

2021. Január 14. 16:00, csütörtök | Helyi

Kiemelt figyelmet kap a jövőben is Dombóváron a járdák, utak minőségjavítása

Korábban nem látott mértékben indult el az útburkolatok javítása, felújítás Dombóváron 2020-ban.