Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. December 22. 11:06, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

A Sziget sztárjai által dedikált gitárokra lehet licitálni a jótékonyság jegyében

A Sziget sztárjai által dedikált gitárokra lehet licitálni a jótékonyság jegyében

A Sziget Fesztivál idei fellépői által dedikált gitárokra lehet licitálni a Chartiybuzz.com oldalon; a befolyt összeggel a Superar Zeneművészeti Alapítvány munkáját támogatják.

A hat gitárt a Mumford & Sons, Damon Albarn (Gorillaz), az Arctic Monkeys, Lana Del Rey, Shawn Mendes és Liam Gallagher aláírásával bocsátják árverésre - közölte a Sziget Kulturális Szervezőiroda pénteken az MTI-vel.

Mint írják, a nemzetközi szinten működő Superar program a magas művészi színvonalú, közös zenélés eszközein keresztül inspirálja a programban résztvevő gyermekeket, különös tekintettel azokra, akik környezetükből adódóan nem jutnak hasonló lehetőségekhez. A Superar a résztvevők számára ingyenes közösségi zeneoktatás keretén belül arra törekszik, hogy párbeszédet alakítson ki különböző társadalmi csoportok között, hozzájárulva egy egyenlőbb esélyeket biztosító társadalom létrejöttéhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.