Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2023. Augusztus 28. 16:16, hétfő | Helyi

A szívegyesületek VI. országos rendezvényének házigazdája volt Dombóvár

A szívegyesületek VI. országos rendezvényének házigazdája volt Dombóvár

A Magyar Szívegyesületek Országos Szövetsége hatodik sporttalálkozóján 14 versenyszámban (úszás, futás, gyaloglás, asztalitenisz, labdarúgás, lövészet, teke, darts, röplabda, stb.) mérték össze tudásukat a résztvevők.

Az esemény fővédnöke Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője és védnöke Pintér Szilárd polgármester volt.

A pénteki nap megnyitó ünnepséggel indult, ahol dr. Bereczki Mária, a helyi egyesület elnöke, Pintér Szilárd polgármester, dr. Orbán Csaba belgyógyász, kardiológus, a Magyar Szívegyesületek Országos Szövetségének elnöke, valamint Hosszú Sándor Gergely, a Civil Tanács elnöke köszöntötte a résztvevőket. Az eseményen előadást tartott dr. Fridrik Gábor kardiológus főorvos, emellett fellépett a Jumpers Kötélugró Sportegyesület, illetve Fodor János miskolci operaénekestől hallhatták a magyarok világhimnuszát.

A szombati napon már korán reggel elkezdődött a sportverseny, a szervezők fakultatív programokat is szerveztek, az érdeklődők több múzeumba is ellátogathattak, helytörténeti sétán vehettek részt, illetve kvízjáték keretében ismerkedtek Dombóvárral. Este pedig gála ünnepség során Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a vendégeket, majd a város tehetségei is a színpadra léphettek, más civil egyesületek is bemutatkozhattak.

Az esemény zárásaként vasárnap tartották az eredményhirdetést, ahol minden résztvevő teljesítménye elismerésre került, közel 300 érmet adott át Pintér Szilárd polgármester, és Szabó Csaba, a Dombóvári Sportszövetség elnöke.
A legeredményesebb szervezet, az Egri Szív Egyesület vihette haza a vándorkupát, a díjat Dr. Bereczki Mária adta át.

Gratulálunk mindenkinek!

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 16:24, csütörtök | Helyi

Országos sporttörténeti versenynek adott otthont Dombóvár

Második alkalommal került megrendezésre a Buzánszky Jenő Országos Sporttörténeti Verseny Dr. Szenyéri Zoltán igazgató ötlete és szervezése alapján.

2023. December 06. 13:22, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. December 05. 08:31, kedd | Helyi

XVIII. Karácsonyi Kupa karateversenyt rendeztek Dombóváron

A XVIII. Karácsonyi Kupát rendezte meg a Dombóvári Karatesuli a Szuhay Sportcentrumban szombaton.

2023. December 04. 16:16, hétfő | Helyi

Beszélgetés Fekete Istvánról

Az MTVA televízió M5 csatornájának meghívásának tett eleget Bodó Imre múzeumalapító, elnök és Horváth Tibor, az ajkai Irodalmi Társaság elnöke.