Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2021. Január 15. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Fekete István Kulturális Egyesület

A szülő megye ismerte el a több évtizedes tevékenységet

A szülő megye ismerte el a több évtizedes tevékenységet

Somogy Polgáraiért Díjat kapott Bodó Imre a Fekete István Kulturális Egyesület elnöke.

Vízkeresztkor csendben ünnepelte Somogy a megyecímer adományozásának 523. évfordulóját, mert a koronavírus-járvány miatt elmaradtak a megyehét programjai. A Megyei Közgyűlés még szeptemberben döntött az elismerések odaítéléséről, így azokat nemrégiben nyilvánosságra hozták. Rangos elismerésnek számít a Somogy Polgáraiért Díj, melyet többek között Bodó Imre dombóvári nyugdíjas agrármérnök, helytörténésznek is odaítélt a közgyűlés tagsága.

Bíró Norbert a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke megemlékező cikkében kiemelte, hogy a jelenlegi vírushelyzet miatt az elismeréseket egy későbbi időpontban, ünnepélyes keretek között vehetik majd át a kitüntetettek.

Fekete István Kulturális Egyesület

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 22:42, péntek | Helyi

Izgalmas programok, rendhagyó órák

A KULTUP program először jutott el Dombóvárra. A Déryné program keretében 7 csoport vett részt a TMSZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumban a színházi, kulturális és zenés előadásokon.

2024. Május 24. 10:30, péntek | Helyi

A Fekete család barátai látogattak Dombóvárra és Göllébe

Fekete Magdolna irodalmi hagyatéki gondnok és Tóth Árpád, ifj. Fekete István író barátja látogattak el Dombóvárra Bodó Imre múzeumalapítóhoz és feleségéhez, Líviához.

2024. Május 23. 11:12, csütörtök | Helyi

Gelei József egykori válogatott kapus járt a Fekete István Múzeumban

Berki Zsolt ötletgazda szervezésében immár második alkalommal került megrendezésre az Esterházy Miklós Technikum és Szakképző Iskola műfüves pályáján a Buzánszky Jenő középiskolai Futball Torna.