Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2012. Április 04. 07:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

A szülők döntik romba a tinédzser X-Faktoros szerelmét?

A szülők döntik romba a tinédzser X-Faktoros szerelmét?

Alig van ideje egymásra az X-Faktor szerelmespárjának, Kováts Verának és Baricz Gergőnek. Ráadásul a szülői szigor miatt csak hetente kétszer találkozhatnak.

Egyre nehezebben viseli egymás távollétét Kováts Vera és Baricz Gergő. A szerelmesek hónapok óta küzdenek kapcsolatukért, melyet egyre kevésbé tudnak fenntartani. A helyzetet csak nehezíti, hogy Vera szülei mindössze heti két találkozót engedélyeznek a szerelmeseknek. Ezzel próbálják megóvni tizenéves lányukat egy túl komolyra forduló kapcsolattól, vagy egy esetleges csalódástól.

Ráadásul a rengeteg munka is közrejátszik abban, hogy a fiatalok kapcsolata könnyen zátonyra fusson. Hiszen mind Vera, mind Gergő turnénaptára tele van fellépésekkel. Így egyesek máris azt suttogják, hogy a hirtelen jött siker, és a szerelmesek zsenge kora miatt halálra van ítélve a bimbózó románc.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.