Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Március 07. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: mti

A tavalyinál 20 százalékkal több csomagra számít húsvétkor a posta

A tavalyinál 20 százalékkal több csomagra számít húsvétkor a posta

A Magyar Posta húsvétkor átlagosan 20 százalékkal több csomagra számít az előző év azonos időszakához képest. A Posta 2017-ben 40 millió darab küldeményt kézbesített - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

A Magyar Posta - hasonlóan a karácsonyi kiemelt időszakhoz - húsvétkor is nagy figyelmet fordít a csomagok kezelésére és kézbesítésére - hangsúlyozzák a közleményben.

Emlékeztetnek arra, hogy 2017-ben telephelyeket létesítettek és bővítettek, eszközöket szereztek be, illetve növelték a csomagátvevőhelyek számát, emelték a csomagautomaták kapacitását. Az elvégzett fejlesztések a gyors és hatékony csomagfeldolgozást szolgálják - emelték ki.

A Posta több mint 3000 csomagátvevőhellyel rendelkezik (posták, csomagautomaták, Mol töltőállomások, Coop üzletek) - ismerteti a közlemény.

A Posta 2018-ban folytatja logisztikai fejlesztéseit, az év végi kiemelt szezonra egy új csomagfeldolgozó gépet is munkába állít, amely jelentősen bővíti az automatizált csomagfeldolgozási kapacitást - jelezték a közleményben.

Címkék: csomag, húsvét, posta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.