Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Augusztus 10. 10:45, szombat | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

A többség nem követi az Orbán-lány példáját

A többség nem követi az Orbán-lány példáját

Borkai Zsolt szépségversenygyőztes és Semjén Zsolt keveset szereplő lánya is a tanulmányaira koncentrál. Nem tervez esküvőt Áder János nagyobbik lánya sem, pedig majdnem egyidős a lagzira készülő Orbán Ráhellel. Az Index kormánypárti képviselőket kérdezett arról, hogy a közeljövőben bekötik-e a lányaik fejét.

A vezető kormánypárti politikusok 18 év feletti lányai a tanulásra koncentrálnak, esküvőt most nem terveznek – derült ki a szülők válaszaiból. A kérdést azután tette fel nekik az Index, hogy július végén kiderült: Orbán Viktor kormányfő legidősebb lánya: a 24 éves Ráhel szeptemberben férjhez megy Tiborcz Istvánhoz, a Közgép Zrt. egyik leányvállalatának az igazgatósági tagjához.

Orbán Ráhel mellett legtöbbször Borkai Zsolt győri polgármester lánya szerepelt a sajtóban. A most 20 éves Borkai Petra korábban megnyerte az Alpok Adria szépségversenyt, tavaly szeptemberben pedig kiderült, hogy az olimpia bajnok Gyurta Dániel barátnője. Borkai – a polgármesteri hivatal munkatársán keresztül – azt válaszolta: lánya párkapcsolatban él, de esküvő nincs tervbe véve, Petra a főiskolai tanulmányaira koncentrál.

Áder János köztársasági elnöknek több gyereke van, közülük két felnőtt lánya: Borbála 25, Orsolya 20 éves. Mindkettejüket lehetett látni az Országgyűlésben, amikor tavaly tavasszal Ádert államfővé választották. A Köztársasági Elnöki Hivatal az Indexnek azt írta, hogy Áder lányai nem mentek férjhez, és nem is terveznek.

Semjén Zsolt kormányfőhelyettesnek, a KDNP elnökének három gyereke, két fia és egy lánya van, utóbbi most 22 éves. Semjén lánya nem szerepelt a sajtóban, 2010-ben egy olyan, az MTI által készített fotón lehetett látni, ahol Semjénnel együtt szavazott a parlamenti választásokon. Semjén munkatársa az Indexnek azt írta: a kormányfőhelyettes lánya negyedéves egyetemista, tanulmányai alatt nem tervez esküvőt. De ugyanígy nem készül házasodni Tarlós István kisebbik lánya sem.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.