Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2023. Szeptember 04. 11:23, hétfő | Helyi

A Tolna Vármegyei Önkormányzat legkiemelkedőbb eseményére került sor szeptember 1-jén

A Tolna Vármegyei Önkormányzat legkiemelkedőbb eseményére került sor szeptember 1-jén

Idén két dombóvári kiválóság is díjat vehetett át az ünnepségen, melyet ezúttal Tamásiban rendeztek meg.

Isten éltessen Tolna Vármegye!

Tolna Vármegye 1699-ben ezen a napon nyert pecséthasználati jogot. A tradíciók éltetése okán minden évben ezen alkalomból ismerik el azokat az embereket, akik munkájukkal vagy életművükkel gyarapítják Tolna Vármegyét.

Büszkén osztjuk meg az örömhírt, hogy idén két dombóvári kiválóság is díjat vehetett át az ünnepségen, melyet ezúttal Tamásiban rendeztek meg. Pintér Szilárd polgármester terjesztette fel a két, Dombóvár életében meghatározó szerepet betöltő személyt és június 28-án a közgyűlés döntött a kitüntetésükről.

Molnár István a társadalmi felelősségvállalása, a széles látókörű gondolkodása, az agrárium területén végzett példaértékű kutató-fejlesztő tevékenysége, valamint a fenntartható mezőgazdaság érdekében kifejtett, nemzetközi szinten eredményes erőfeszítései elismeréseként vehette át a Beszédes József -díjat.

Miszlai József Sipos Márton-díjban részesült Dombóvár sportéletében meghatározó szerepet betöltő munkája, a fiatalok testmozgásra való ösztönzése érdekében tanúsított példamutatása, az eredményekben és szakmai sikerekben bővelkedő, kimagasló hivatástudattal végzett nevelői és edzői tevékenységének elismeréseként.

Szívből gratulálunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.