Városlista
2021. március 6, szombat - Leonóra

Hírek

2011. Április 14. 19:52, csütörtök | Helyi
Forrás: Helytörténeti Gyűjtemény, Dombóvár

A hímes tojások körül forgott a szerda a múzeumban - képgalériával

A hímes tojások körül forgott a szerda a múzeumban - képgalériával

Csaknem kétszáz helyi óvodás és kisiskolás vett részt a Dombóvári Helytörténeti Gyűjtemény immár hagyományos hímestojás-mintázó napján. A csoportokat ismét a gyakorlott díszítő és motívumgyűjtő, Varsányiné Bükösdi Márta fo

Az élvezetes csoport-foglalkozások sora Müller Ádám, majd Horváth Kata múzeumpedagógusok vezetésével zárult késő délután.

A dombóvári múzeum legközelebb április 18-án,rendhagyó gyógynövény ismereti órákra várja az érdeklődő iskolai közösségeket.

Ha a szervezők által készített fotókból összeállított, Szórakozó negyedbeli képgalériánkra kíváncsi, kattintson a lenti képre.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 06. 08:00, szombat | Helyi

DOVASE évértékelő, a vírushelyzet miatt írásos formában

Az évértékelő megtartását a vírushelyzet sajnos ellehetetlenítette, így azt írásos formában az egyesület weboldalán lehet megtekinteni, a díjak pedig csoportos foglalkozásokon kerültek kiosztásra.

2021. Március 05. 15:00, péntek | Helyi

Dombóvári sportszervezetek, egyesületek igényelhetnek támogatást

Pályázati felhívás Dombóvár Város Önkormányzata 2021. évi költségvetésében elkülönített sporttámogatási keretből történő támogatás igénylésére.

2021. Március 05. 08:46, péntek | Helyi

Bűncselekményből származó milliók tisztára mosásában segített Nakon egy nő

A Tolna megyei nyomozók egy 69 éves naki asszonyt gyanúsítottak meg azzal, hogy legalább 50 millió forintnyi, bűncselekményekből származó összeg tisztára mosásában vett részt.

2021. Március 04. 16:26, csütörtök | Helyi

Egyensúly és stabilitás

A város fizetőképességének megtartása a legfontosabb feladat az idei évi költségvetés szempontjából Dombóváron, hangsúlyozta Pintér Szilárd polgármester.