Városlista
2019. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2011. Március 11. 16:06, péntek | Helyi
Forrás: köpönyeg.hu

A hosszú hétvége a tavasz jegyében telik

A hosszú hétvége a tavasz jegyében telik

A köpönyeg.hu ma közzétett, Dél-Dunántúlra vonatkozó időjárás-előrejelzése kellemes, tavaszias meleget és némi csapadékot ígér az elkövetkező néhány napra. Mindennek a beválási esélye 80 százalék.

Szombaton ragyogó tavaszi napsütés várható, továbbra is csak a magasszintű felhőzet növekedhet meg, ám ebből eső sehol sem alakul ki. A déli szél megélénkül, a Dunántúlon megerősödik. 14 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Vasárnap tovább növekedhet a felhőzet, de esetleg elvétve lehet kisebb zápor. 14-15 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet, délnyugaton 17-18 fok sem kizárt. Erős lesz a déli szél.

Hétfőn többször erősen megnövekszik a felhőzet, eső, zápor elsősorban a keleti, északkeleti megyékben fordulhat elő. Kissé mérséklődik a légmozgás. A hőmérsékletben nem valószínű lényeges változás, 13 és 18 fok között alakulhat.

Kedden, március 15-én a napsütés mellett időnként megnövekedhet a felhőzet, de csak néhol fordulhat elő csapadék. 12-18 fok között lehet a hőmérséklet a délutáni órákban...

További időjárási információkért a www.koponyeg.hu oldalt ajánljuk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 08:13, szerda | Helyi

Két aranyéremmel tért haza Szlovákiából Farkas Bence

A szlovákiai Nagyszombat adott otthont július 12-én annak az U18-as válogatott atlétikai viadalnak, amelyen a házigazdákon kívül Csehország, Magyarország és Szlovénia nemzeti csapatai vettek részt.

2019. Július 16. 16:00, kedd | Helyi

13 család tölthetett három napot a Balatonnál

A hagyományokat követve idén is üdülést szervezett a Dombóvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat az „Új kezdet” Roma Egyesülettel közösen 13 hátrányos helyzetű helyi, mászlonyi és szarvasdi családnak.

2019. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Közösen táboroztak a német és magyar diákok

Az elmúlt évekhez hasonlóan július második hetében ismét német és magyar gyerekek zsivajától volt hangos Gunaras,

2019. Július 16. 08:27, kedd | Helyi

Újdombóváron megnövekedett az igény az építési telkek iránt

Új utcák nyitásával próbálja segíteni az Újdombóváron letelepedni szándékozókat az önkormányzat.