Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2011. Március 11. 16:06, péntek | Helyi
Forrás: köpönyeg.hu

A hosszú hétvége a tavasz jegyében telik

A hosszú hétvége a tavasz jegyében telik

A köpönyeg.hu ma közzétett, Dél-Dunántúlra vonatkozó időjárás-előrejelzése kellemes, tavaszias meleget és némi csapadékot ígér az elkövetkező néhány napra. Mindennek a beválási esélye 80 százalék.

Szombaton ragyogó tavaszi napsütés várható, továbbra is csak a magasszintű felhőzet növekedhet meg, ám ebből eső sehol sem alakul ki. A déli szél megélénkül, a Dunántúlon megerősödik. 14 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Vasárnap tovább növekedhet a felhőzet, de esetleg elvétve lehet kisebb zápor. 14-15 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet, délnyugaton 17-18 fok sem kizárt. Erős lesz a déli szél.

Hétfőn többször erősen megnövekszik a felhőzet, eső, zápor elsősorban a keleti, északkeleti megyékben fordulhat elő. Kissé mérséklődik a légmozgás. A hőmérsékletben nem valószínű lényeges változás, 13 és 18 fok között alakulhat.

Kedden, március 15-én a napsütés mellett időnként megnövekedhet a felhőzet, de csak néhol fordulhat elő csapadék. 12-18 fok között lehet a hőmérséklet a délutáni órákban...

További időjárási információkért a www.koponyeg.hu oldalt ajánljuk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 08:21, péntek | Helyi

A Boldog Iskola cím büszke nyertese a Belvárosi

Iskolánk a 2019/2020-as tanévben elnyerte a Jobb Veled a Világ Alapítvány által hirdetett pályázaton a „Boldog Iskola” címet.

2019. Október 17. 16:20, csütörtök | Helyi

Időközi polgármester-választás lesz Gyulajon

Időközi polgármester-választást tartanak a Tolna megyei Gyulajon, ahol október 13-án szavazategyenlőség miatt nem sikerült polgármestert választani.

2019. Október 17. 10:29, csütörtök | Helyi

Baráti szívességből lopott

Egy naki mezőgazdasági telephelyről lopott gyógyszereket a cég egyik alkalmazottja. Vele szemben sikkasztás vétség elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást a dombóvári rendőrök.

2019. Október 16. 08:50, szerda | Helyi

Otthoniak és Dombóvárról Elszármazottak Facebook Csoport találkozóját tartották szombaton

5 éves a Dombóvárról Elszármazottak Facebook Csoport, s tagjai immáron harmadik alkalommal találkozhattak személyesen is Dombóváron.