Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2011. Március 14. 17:31, hétfő | Helyi
Forrás: "Míg megnövök" Alapítvány

A Kisvakondok a „Rigó énekeljen!” döntőjében bizonyíthatnak

A Kisvakondok a „Rigó énekeljen!” döntőjében bizonyíthatnak

Mint ahogy arról korábban már írtunk, a kurdi általános iskola nyolcadikosaiból szerveződött hattagú csapat jól szerepel a „Rigó énekeljen!” Kárpát-medencei Környezetvédelmi Csapatversenyen. Mára kiderült, hogy a tavaly második hel

Mikor legutóbb írtunk róluk, éppen az idei környezetvédelmi vetélkedő harmadik levelezős fordulójának beadási határidején volt túl a Dékány Dorián, Stieb Stella, Faragó Eszter, Törzsök Dániel, Nagy Máté, Törő Flóriánösszeállítású csapat. Akkor – két ponttal lemaradva az elsőtől – holtversenyben a harmadik helyen álltak.

A szervező „Míg megnövök” Alapítvány honlapján ma közzétett eredmény szerint a Pethő Györgyi tanárnő vezetésével készülő Kisvakondok még további 76-ot gyűjtöttek a második fordulóig megszerzett 156 pontjukhoz. Azaz negyedik legjobbként lehetnek ott a Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn tavasszal megrendezendő tízcsapatos fináléban.

Gratulálunk, Kisvakondok! Csak így tovább, Kisvakondok!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 19. 08:00, szombat | Helyi

Átadták a díjakat

A nemrégiben megrendezett Biztonságban 7 próba vetélkedő nyerteseinek díjátadóját tartották meg a Dombóvári Rendőrkapitányságon.

2019. Október 18. 08:21, péntek | Helyi

A Boldog Iskola cím büszke nyertese a Belvárosi

Iskolánk a 2019/2020-as tanévben elnyerte a Jobb Veled a Világ Alapítvány által hirdetett pályázaton a „Boldog Iskola” címet.

2019. Október 17. 16:20, csütörtök | Helyi

Időközi polgármester-választás lesz Gyulajon

Időközi polgármester-választást tartanak a Tolna megyei Gyulajon, ahol október 13-án szavazategyenlőség miatt nem sikerült polgármestert választani.

2019. Október 17. 10:29, csütörtök | Helyi

Baráti szívességből lopott

Egy naki mezőgazdasági telephelyről lopott gyógyszereket a cég egyik alkalmazottja. Vele szemben sikkasztás vétség elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást a dombóvári rendőrök.