Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2011. Március 15. 22:52, kedd | Helyi

A letargikus Kossuth társaságában ünnepeltek Dombóváron - képgalériával

A letargikus Kossuth társaságában ünnepeltek Dombóváron - képgalériával

Március 15-én délután nagyszámú tömeg gyűlt össze a Szigeterdőben, az első felelős magyar kormány tagjait megörökítő Horvay-féle Kossuth-szoborcsoport főalakjánál, hogy felidézze az 1848-as forradalom és szabadságharc emlékét. R

Az ünnepség a későbbiek során többször is közreműködő Swinges Fiúk előadásában felhangzó Himnusszal vette kezdetét. Ezt az Apáczai Csere János Szakközépiskola diákjainak a 163 évvel ezelőtti eseményeket megelevenítő műsora követte. A polgármesteri beszéd elhangzása után intézmények, pártok és civil szervezetek képviselői, valamint magánszemélyek helyeztek el koszorúkat a bukott szabadságharc miatt érzett levertséggel felruházott Kossuth Lajos monumentális szobránál. A megemlékezés a Szózat közös eléneklésével ért véget.

A Szórakozó negyedben található képgalériánk az alábbi fotóra kattintva megnyitható:


Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 19. 08:00, szombat | Helyi

Átadták a díjakat

A nemrégiben megrendezett Biztonságban 7 próba vetélkedő nyerteseinek díjátadóját tartották meg a Dombóvári Rendőrkapitányságon.

2019. Október 18. 08:21, péntek | Helyi

A Boldog Iskola cím büszke nyertese a Belvárosi

Iskolánk a 2019/2020-as tanévben elnyerte a Jobb Veled a Világ Alapítvány által hirdetett pályázaton a „Boldog Iskola” címet.

2019. Október 17. 16:20, csütörtök | Helyi

Időközi polgármester-választás lesz Gyulajon

Időközi polgármester-választást tartanak a Tolna megyei Gyulajon, ahol október 13-án szavazategyenlőség miatt nem sikerült polgármestert választani.

2019. Október 17. 10:29, csütörtök | Helyi

Baráti szívességből lopott

Egy naki mezőgazdasági telephelyről lopott gyógyszereket a cég egyik alkalmazottja. Vele szemben sikkasztás vétség elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást a dombóvári rendőrök.