Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2019. Május 23. 09:03, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

Ajándékokkal tért haza a fővárosból a dombóvári csapat

Ajándékokkal tért haza a fővárosból a dombóvári csapat

Az Országos Rendőr-főkapitányság idén is meghirdette a „Házhoz megyünk” elnevezésű országos vagyonvédelmi vetélkedő-sorozatát, melynek döntőjét május 17-én Budapesten bonyolították le egy dombóvári és további 19 csapat részv

A megyei megmérettetéseken és a fővárosban győztes - egy felső tagozatos diákból, egy szülőből és egy nagyszülőből álló - együttesek között ott volt a Vati Marcell, Elekesné Péter Nikolett, Németh Károlyné összeállítású alakulat is. Annak tagjai jó logikájukról, kreativitásukról és gyakorlatias gondolkodásukról tettek tanúbizonyságot.
Az ORFK Teve utcai központjában megrendezett vetélkedőn a nógrádiak voltak a legjobbak, de a dombóváriak sem szomorkodtak, hiszen ők is értékes nyereményekkel térhettek haza. A sikeresen szereplő csapatot Budapestre Tóth Szilvia főtörzszászlós, a Dombóvári Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója kísérte el.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 19. 11:29, szerda | Helyi

Egyirányúsítás a forgalomcsillapítás érdekében

Június 11-én forgalmi rend-változás lépett életbe a Báthori utcában, amit a város önkormányzata rendelt el az ott lakók kérésre.

2019. Június 19. 08:10, szerda | Helyi

Új vezetőre van szükség Dombóváron

Pintér Szilárd Dombóvár polgármesterjelöltje

2019. Június 19. 07:00, szerda | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.

2019. Június 18. 08:26, kedd | Helyi

Iskolások takarítottak a Környezetvédelmi Világnap alkalmából

Kiss Béla alpolgármester köszöntötte azokat a diákokat, akik június 13-án a Környezetvédelmi Világnap alkalmából a Tesco Áruház és a Kis-Konda patak melletti területen 2008-ban létrehozott biofalat jöttek megtisztítani.