Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2011. Szeptember 23. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Anya lett Dr. Csont

Anya lett Dr. Csont

Megszületett a történelem legnépszerűbb törvényszéki antropológusát játszó Emily Deschanel első gyermeke.

Amíg a rajongók már öt éve azon izgulnak, hogy mikor lesz Emily Deschanelből és David Boreananzból boldog pár a Dr. Csontban, addig a színésznő valódi élete nem is lehetne jobb, főleg, miután tegnap megszületett első gyermeke. Emily egy egészséges kisfiúnak adott életet, a picit pedig Henry-nek keresztelték el a boldog szülők. A népszerű sorozatsztárt egyébként elég sokan támadták, amiért nem adta fel a vega életmódját a terhesség alatt, mint ahogy például Natalie Portman. De mindez fölösleges volt, hiszen nem lett semmi baja a húsmegvonástól a picinek.

Henry világra jötte duplán különleges a szüleinek. A világ legaranyosabb színésznője, Zooey Deschanel nővére ugyanis tavaly szeptemberben kötötte össze életét a Felhőtlen Philadelphiából ismert David Hornsby. Első csemetéjük pedig szinte a házassági évfordulójukon érkezett, még nagyobbá téve az örömöt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 06:00, szombat | Bulvár

Szabadnapjukon mentettek meg egy embert a tűzoltók

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.