Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Május 10. 18:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Tóth Erzsébet

Anyák napi ünnep a kaposzekcsői iskolában

Anyák napi ünnep a kaposzekcsői iskolában

Május 8-án délután virágba borult a kaposszekcsői sportcsarnok. A diákok hívták meg édesanyjukat, nagymamájukat a közös anyák napi ünnepségre.

Természetesen néhány apuka is eljött, hogy átélhesse csemetéjével a szép pillanatokat.
A meghívott vendégeket Esküdt Csilla, az első osztály osztályfőnöke köszöntötte és elmondta, számára a mai anyák napja különleges nap: ezen a napon lett ő is édesanya!
A műsor első részében néhány felső tagozatos, Somlyai Fédra, az iskola volt tanulója, Antalné Ács Noémi, Somlyainé Schauch Ditta szülők mondták el gondolatait: mit is jelent számukra az édesanya.
Majd első osztályosok Esküdt Csilla, Esküdt Andrásné és Márfai Attiláné tanítókkal nagyszerű műsort állítottak össze az anyukák köszöntésére. Táncokkal, versekkel mondták el,mennyire szeretik édesanyjukat! Egy jelenetben azt is bemutatták, nem könnyű, ha kistestvér érkezik a családba. A német nyelvet tanulók németül is szavaltak a szeretetről, ami anyukájukhoz fűzi őket
A műsor után mindenki átadta saját készítésű ajándékát édesanyjának, nagymamájának. A meghatott arcokat látva kimondhatjuk: anyának lenni legjobb a világon!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.