Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Július 20. 07:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Arra ért haza, hogy a fia megölte a két nőt

Arra ért haza, hogy a fia megölte a két nőt

Kivégezte családját délelőtt egy férfi a Pest megyei Valkón. Feltételezések szerint a 27 éves gyilkos először barátnőjével végzett, majd megölte a nagymamát, és végül az édesanyját, aki láthatta a két halottat.

16 óra után szállították el az édesanya holttestét, majd a házban folytatódott a halottszemle és a nyomrögzítés. A hírTV helyszíni tudósítója a lakóktól azt az információt kapta, hogy a férfi hetek óta azt mondogatta, végez magával, és a szeretteit is megöli, mert nem akar börtönbe vonulni korábbi tettéért.

A lakók elmondták, valószínűleg a 27 éves férfi először barátnőjével végzett, majd amikor a nagymama 10 óra előtt hazaért a szomszédból, őt is megölte. Harmadikként az édesanyjával végezhetett, aki a boltban volt. Ha ez így történt, akkor az anya láthatta a két halott nőt.

hírTV

Címkék: megölt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.