Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Augusztus 24. 14:42, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Autóhitelek - Az összes érintett bank részt vett az MNB tenderén

Autóhitelek - Az összes érintett bank részt vett az MNB tenderén

A Magyar Nemzeti Bank hétfőn a pénzügyi intézmények rendelkezésére bocsátotta a jelzáloghiteleken kívüli fogyasztói devizahitelek forintosításához szükséges devizát..

... a jegybank tenderén az összes érdemi fogyasztói devizahitel-állománnyal rendelkező bank részt vett - közölte az MNB hétfőn.

A hétfői devizaeladási tenderen az MNB 591,9 millió svájci frankot adott el az érintett pénzügyi intézményeknek, amellyel biztosította a megmaradt lakossági devizahitel-állomány - autóhitelek és fogyasztási hitelek - forintosításához a bankok és a pénzügyi vállalkozások által igényelt devizát.
Összességében a jegybanki tenderen az MNB a teljes érintett devizahitel-állomány több mint 80 százalékának megfelelő banki fedezési igényt elégített ki. A jegybank azt is vállalta, hogy igény esetén készen áll további devizatenderek tartására - áll a közleményben.

gte \ gjé \ gfp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére