Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Április 05. 14:21, csütörtök | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Az idei első igazi verseny

Az idei első igazi verseny

Berki Krisztián szerdán Kínába utazott, ahol részt vesz az idei első nemzetközi versenyén.

Két világkupa-versenyt kihagyott az idén a kézsérülése miatt, ám most úgy tűnik, minden rendben van – a Felix Promotion menedzseriroda által képviselt tornász legalábbis optimista.

„Két hete már folyamatosan tudom terhelni a kezemet, a kondimmal meg addig sem volt baj, hiszen próbáltuk szinten tartani, csak azokat az elemeket hanyagoltuk, amelyekben fájt a kezem. Most úgy érzem, minden rendben, jó formában vagyok” - mondta Berki Krisztián, akinek nem lesz könnyű dolga, hiszen a kínai egy A-kategóriás világkupa-verseny, amelyre a tavalyi világbajnokság első nyolc helyezettjét hívják meg, szóval...

Szóval ott lesz mindenki, aki számít.

S hogy mire számít Berki Krisztián?

„Ha nem is vagyok csúcsformában – arra az Eb-n és az olimpián lesz szükség –, az edzések alapján bizakodó vagyok, és kíváncsian várom a versenyt. Ez lesz az idei első nemzetközi versenyem – tesztnek mindenképpen jó lesz. S hogy mivel lennék elégedett? Azzal, ha két jó gyakorlatot mutatnék be: egyet a selejtezőben, egyet a döntőben. Ha sikerül, az eredménnyel sem lehet gond.”

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.