Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Április 15. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

"Azt hittem, megöl!" - Három év sitt várhat a kubai macsóra

Nagy bajban lehet VV Cristofel, aki kegyetlenül megverte Veronikát, majd még egy fenyegető üzenetet is küldött neki. Sorsa jelenleg az orvosok és a rendőrség kezében van, hiszen a lány megtette ellene a feljelentést.

VV Veronika még egy nappal a történtek után is csak nehezen képes beszélni az átélt borzalmakról. A fiatal lány nem tudja, mi várhat az őt alaposan helybenhagyó Cristofelre, csak abban biztos, hogy soha többé nem akarja őt látni. Amennyiben megállapítható, hogy Veronika súlyos testi sértés áldozata lett, kemény évek várhatnak az indulatait fékezni képtelen kubai macsóra. Ennél sokkal súlyosabb vád is szóba jöhet, hiszen barátnője állítja: a fiú ájulásig fojtogatta.

- Egész egyszerűen sokkot kaptam, amikor az ember, akit a legjobban szerettem, eszelős tekintettel ütni-verni kezdett. Amikor ledobott a földre és fojtogatott, elsötétült előttem a világ és arra gondoltam, hogy nem akarok meghalni. Amikor végre elment, felhívtam az anyukámat, de alig értette, amit mondtam neki, mert mindenem reszketett a félelemtől és a pániktól - mesélte még mindig feldúltan Veronika az Új Ásznak.

- Cristofel nem sokkal a távozása után még küldött nekem egy fenyegető üzenetet, majd másnap, amikor már tudta, hogy kórházba kerültem miatta, írt egy másikat, amiben bocsánatot kért, amiért megütött. Úgy csinál, mintha csak egy pofonról beszélnénk, de ha így lenne, most nem feküdnék itt agyrázkódással, és nem lennének a testemen lila foltok sem. Természetesen megtettem ellene a feljelentést! Az igazság az, hogy féltem tőle magamat, de minden más lányt is, akivel a jövőben dolga lesz - mondta a ValóVilág egykori játékosa kórházi ágyán fekve.

A napilap információi szerint a valóságshow-hőst pénteken kiengedték a kórházból, ám a családtagok rettentően féltik Cristofeltől, ezért mindent megtesznek, hogy megóvják őt, és hogy a volt barát ne szerezzen tudomást arról, hova viszik lábadozni.

- Az, hogy a súlyos testi sértés gyanúja megáll-e, az orvosi látlelet eredményén múlik - mondta a napilapnak dr. Kamarás Péter ügyvéd. - Amennyiben ez bebizonyosodik, Cristofel akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható. Ha azonban a sértett által mondott fojtogatás bizonyítást nyer, akkor akár az élet elleni bűncselekmény elkövetésének kísérlete is szóba jöhet. Ebben az esetben viszont nem szabad elfelejteni, hogy úgynevezett "önkéntes elállás" történt az elkövető részéről, ami lehetővé teszi a büntetés korlátlan enyhítését - nyilatkozta a jogi szakértő.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára