Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2012. Május 31. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Babára vágyik Balogh Edina

Babára vágyik Balogh Edina

Mint már megírtuk, fantasztikusan sikerült Balogh Edina és Som Krisztián esküvője. A Barátok közt sztárja éppen ilyennek álmodta meg a nagy napot.

"Egész életemben ilyen tökéletes pillanatokra vágytam. Babonából eddig nem mertem kimondani, de úgy érzem, én vagyok a világ legboldogabb embere" - jelentette ki Edina a násznép előtt. "Furcsa, de amikor annak idején bemutatkoztunk egymásnak, szinte első látásra egymásba szerettünk . Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de valóban így történt.

Csak néhány mondatot váltottunk, mégis éreztük, hogy valami megmagyarázhatatlan dolog kezdődik köztünk. Pontosabban csak kezdődött volna... Mivel akkor még mindketten párkapcsolatban éltünk, ezért elnyomtuk magunkban az érzéseket. Évekig nem is találkoztunk, szinte kerültük egymást." -emlékezett vissza a kezdetekre Edina, aki azt is elárulta, nagyon szeretné, ha jövőre ilyenkor már hárman lennének.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.