Városlista
2019. november 11, hétfő - Márton

Hírek

2019. Szeptember 18. 15:40, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetből garázdaság

Balesetből garázdaság

A vétlen fél ököllel ütötte az okozót.

Anyagi káros balesetről érkezett bejelentés 2019. június 29-én 20 óra 55 perckor a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, mert a 611-es számú úton Dombóvár és Kaposszekcső között két személygépkocsi ütközött. A baleset okozója, egy 48 éves dombóvári férfi egy előtte, lassabban haladó jármű előzését kezdte meg, de szemből egy motorkerékpár és egy személygépkocsi érkezett. Azért, hogy az ütközést elkerülje, jobbra kívánt visszatérni a megelőzendő jármű mögé, de a kormányzást korábban kezdte meg, amely miatt autójának jobb oldalával a mellette haladó személygépkocsinak ütközött.

A baleset után a felek között szóváltás alakult ki, és a vitát követően a 29 éves csikóstöttösi férfi – a baleset vétlen részese – egy alkalommal ököllel megütötte a baleset okozóját, aki könnyebben megsérült.

A rendőrök a garázda férfit a Dombóvári Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Dombóvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 14:00, hétfő | Helyi

Jótékonysági bált szervez a Karitász helyi önkéntes csoportja

A bál bevételét dombóvári rászoruló családok, egyedül élő kisnyugdíjasok, hajléktalanok megsegítésére szeretnék fordítani.

2019. November 11. 11:20, hétfő | Helyi

1956. október 23-ára emlékeztek a Belvárosi Általános Iskolában

Október 22-én a Belvárosi Általános Iskola tanulói 63 évet utaztak vissza a múltba, Pest utcáira, a Corvin közbe, a forradalom eseményei és szereplői közé.

2019. November 10. 20:35, vasárnap | Helyi

Legyen Ön is olyan, mint Józsi bácsi!

A kapospulai férfi nem hagyta, hogy átverés áldozatává váljon, inkább értesítette a rendőrséget.

2019. November 08. 08:19, péntek | Helyi

Kutyákat mentettek a dombóvári tűzoltók

Szennyvízgödörbe és kútba esett kutyákat mentettek ki szerdán reggel a dombóvári hivatásos tűzoltók.