Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2012. Április 28. 07:17, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Bebe elhozza Magyarországra etióp rokonait

Bebe elhozza Magyarországra etióp rokonait

Bebe amióta az eszét tudja, arra várt, hogy megismerhesse édesapja afrikai családját. A Back II Black frontembere több mint tízezer kilométert repült, hogy eljusson Etiópia fővárosába.

A nagy találkozásban az Afrikai-Magyar Egyesület segítette, így karitatív munkát is végzett.

- Most végre megölelhettem a nagybátyámat és a fiait. Nagyon felemelő élmény volt. Ami furcsa, hogy attól fogva, hogy leszálltam a repülőről, egy percig sem éreztem magam idegennek. Valahogy tudja a test és a lélek, hogy hol vannak az ember gyökerei. Voltak elképzeléseim, hogy milyen lehet ott az élet, de a valóság persze teljesen más.

Vittem a családnak néhány magyar népviseletbe öltözött babát, és fotót apuról, hogy lássák, mennyit változott az elmúlt három évtizedben. Most azt tervezgetjük, hogy az etiópiai rokonság egy része eljöhessen hozzánk, Magyarországra - mesélte a hot! magazinnak Bebe, aki szerint az etióp és a magyar konyha sok közös vonással rendelkezik.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.