Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2017. December 03. 19:34, vasárnap | Helyi
Forrás: Dombó Média

Befejezi sikerekben gazdag sportpályafutását a távgyalogló Czukor Zoltán

Befejezi sikerekben gazdag sportpályafutását a távgyalogló Czukor Zoltán

Úgy gondolom, hogy most jött el az életemben az a pillanat, amikor meghoztam a versenysportot befejező döntésemet – emelte ki Czukor Zoltán.

Az 54 éves versenyző – aki részt vett Sydneyben, Athénban és Pekingben az olimpián, negyvenkilencszer viselte a válogatott mezét, szerzett 12 magyar bajnoki címet és felállított három országos csúcsot – arra az elhatározásra jutott, hogy a sok győzelemmel és kevés kudarccal kísért távgyaloglói pályafutását 2018-ban lezárja.
– Úgy gondolom, hogy most jött el az életemben az a pillanat, amikor meghoztam a versenysportot befejező döntésemet – emelte ki Czukor Zoltán.

– Amit a távgyaloglás nekem 43 esztendő alatt adhatott, azt mindent elértem. Vágyam volt, hogy teljesítsem a világ leghosszabb versenyét, legyőzzem a legnagyobb riválisaimat, mindez sikerült. Legalább 200.000 kilométer van a lábaimban és ez már sok.

A búcsú alkalmából egy különleges megmérettetést tervez Cukor Zoltán: 2018. augusztus 12-én Komló belvárosában egy kilométeres távon 100 kört kell majd megtennie a hazai legjobbakkal együtt, ugyanis őket hívja meg utolsó versenyére.

Címkék: Czukor Zoltán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 10:30, péntek | Helyi

A Fekete család barátai látogattak Dombóvárra és Göllébe

Fekete Magdolna irodalmi hagyatéki gondnok és Tóth Árpád, ifj. Fekete István író barátja látogattak el Dombóvárra Bodó Imre múzeumalapítóhoz és feleségéhez, Líviához.

2024. Május 23. 11:12, csütörtök | Helyi

Gelei József egykori válogatott kapus járt a Fekete István Múzeumban

Berki Zsolt ötletgazda szervezésében immár második alkalommal került megrendezésre az Esterházy Miklós Technikum és Szakképző Iskola műfüves pályáján a Buzánszky Jenő középiskolai Futball Torna.

2024. Május 22. 08:11, szerda | Helyi

Önkéntesek tisztították meg egy dombóvári utca környékét

A MÁV Zrt. dombóvári munkatársai, valamint a Dombóvári Karatesuli Egyesület Szabó Csaba vezetésével és a helyi Dombóvári Városi Horgász Egyesület fogott össze egy nemes cél érdekében.

2024. Május 20. 09:03, hétfő | Helyi

Áldozatot követelt egy dombóvári lakástűz

Május 18-án, szombat reggel érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy Dombóváron kigyulladt egy lakás.