Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Március 15. 15:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyári Éva/APOK Belvárosi Általános Iskola

Belvárosis néptáncosok és népdalénekesek nyírségi sikerei

Belvárosis néptáncosok és népdalénekesek nyírségi sikerei

Az ország harminchét kiváló kamaracsoportjával mérhette össze néptánctudását március 2-án és 3-án Nyíregyházán a dombóvári APOK Belvárosi Általános Iskola 6.a, 7.a és 8.a osztályos tanulóiból összeállított csoport.

A Vécsey-Vásárhelyi Kamara Néptánc Versenyen szatmári csárdásukkal és Süss fel nap című sárközi karikázójukkal sikeresen szerepelt csapat (első képünkön) tagjai Láng Virág, Zelcsényi Zsófia, Szőcs Fanni, Rákosfalvi Máté, Gulyás Amina, Kovács Nikolett, Süveges Sára, Waldhauser Petra és Spengler Manfréd voltak.

A népdalénekesek versenyén a 2. korcsoportban versenyzett Zelcsényi Zsófia (második képünkön) és Süveges Sára (harmadik képünkön). Zsófi második, Sára pedig első helyezést ért el.

A sikeres szereplésen és díjakon kívül nagy élményt jelentett a csoportnak a nyíregyházi állatkertben tett látogatásuk.

A Belvárosi Iskola és felkészítő tanáraik - Bódis Péterné és Nyári Éva - büszkék a diákjaikra és ezúton is gratulálnak nekik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.