Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2016. Február 18. 13:12, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, fotó: www.biharlap.hu

Borotvát és szendvicssütőt vittek el a dombóvári áruházból

Borotvát és szendvicssütőt vittek el a dombóvári áruházból

Egy 29 éves férfi, valamint egy 20 éves nő az áruház kasszájában pénztárosként dolgozó ismerősüket rávette arra, hogy működjön közre több borotvakészlet, valamint egy szendvicssütő eltulajdonításában.

A Dombóvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési előkészítő eljárást indított három döbröközi személy ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy dombóvári áruházban 2016. január 11-én 18 óra körüli időben egy 29 éves férfi, valamint egy 20 éves nő az áruház kasszájában pénztárosként dolgozó ismerősüket rávette arra, hogy működjön közre több borotvakészlet, valamint egy szendvicssütő eltulajdonításában. Az áruház munkatársai később a szabálysértést észlelték, majd a rendőrségen feljelentést tettek. A cselekménnyel okozott kár értéke nem érte el a bűncselekményi értékhatárt.

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai az áruház pénztárosát, egy 18 éves fiatalembert, valamint a két felbujtóját eljárás alá vontként hallgatták meg tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt. Az elkövetők a szabálysértést beismerték. A rendőrök az előkészítő eljárást a napokban befejezték, majd az ügy iratait az eljárás lefolytatása végett a Dombóvári Járásbíróságnak átadták.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.

2024. Május 08. 09:34, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést végeznek Dombóváron

Dombóvár területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre megelőzés céljából. Majd tervezetten egy hónapon belül megismétlésre kerül.

2024. Május 07. 08:24, kedd | Helyi

Dombóvár egyik legnagyobb sportolójára emlékeztek

Buzánszky Jenő 99 évvel ezelőtt, 1925. május 4-én született Újdombóváron.