Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Január 18. 13:50, csütörtök | Belföld
Forrás: ugyeszseg

Brutálisan megverték, majd egyikük levizelte, míg a másik kamerázott

Brutálisan megverték, majd egyikük levizelte, míg a másik kamerázott

Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség két büntetett előéletű, zalai férfi ellen,

akik tavaly június 22-én délután egy muraszemenyei családi házban durván bántalmazták az oda váratlanul érkező ismerősüket.

A két elkövető Muraszemenyén italozott ismerősüknél egy családi házban, ahová látogatóba érkezett a sértett férfi. A házba belépve észrevette, hogy az ott tartózkodó egyik személy a régi haragosa, aki meglátva a sértettet azonnal rátámadt és meg akarta ütni. A sértett kimenekült a házból az utcára, de a két férfi utána ment és a fülénél fogva visszahúzták őt a házba. Az egyik szobába vitték, ahol haragosa ütni-verni kezdte a sértettet, miközben a másik férfi belülről támasztotta az ajtót, hogy a háziak ne tudjanak bejönni.

A sorozatos ütések és rúgások hatására a sértett az eszméletét is elvesztette, mire vízzel leöntötték. Amikor magához tért átvonszolták a ház udvarán lévő pajtába és folytatódott a bántalmazás.

A sértett újból elvesztette az eszméletét, ekkor támadója fölé állt és levizelte, amit társa mobiltelefonjával rögzített.

A bántalmazás következtében a sértett orrcsontja, arccsontja és négy bordája eltörött, mely sérülések 8 napon túl gyógyultak.

A két férfivel szemben különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt börtönbüntetés kiszabását indítványozta a Nagykanizsai Járási Ügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.