Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2021. Szeptember 08. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Buzánszky Jenő nevét viseli a sportkomplexum

Buzánszky Jenő nevét viseli a sportkomplexum

A Buzánszky Jenő Sportkomplexum névadójára és a Dombóvári Focisuli által létesített műfüves pálya átadójára szeptember 4-én került sor a MMSZ Esterházy Miklós Technikum intézményében.

Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével a dombóvári születésű futball legenda fia, ifj. Buzánszky Jenő és Dunai Antal olimpiai bajnok magyar labdarúgó, akik Pintér Szilárd polgármesterrel és Szabó Csabával, a Dombóvári Sportszövetség elnökével közösen adták birtokba hivatalosan is az új pályát.

Az ünnepség keretében Bükösdi Olga intézményvezető asszony, Tárnok Zoltán a Dombóvári Focisuli elnöke és Pintér Szilárd polgármester a vendégekkel együtt köszönték meg a dombóvári vállalkozóknak a támogatást egy-egy emlékplakett átadásával. A ceremónia Dombóvár Város Önkormányzatának és MMSZ Esterházy Miklós Technikum csapatainak mérkőzésével zárult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 22:42, péntek | Helyi

Izgalmas programok, rendhagyó órák

A KULTUP program először jutott el Dombóvárra. A Déryné program keretében 7 csoport vett részt a TMSZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumban a színházi, kulturális és zenés előadásokon.

2024. Május 24. 10:30, péntek | Helyi

A Fekete család barátai látogattak Dombóvárra és Göllébe

Fekete Magdolna irodalmi hagyatéki gondnok és Tóth Árpád, ifj. Fekete István író barátja látogattak el Dombóvárra Bodó Imre múzeumalapítóhoz és feleségéhez, Líviához.

2024. Május 23. 11:12, csütörtök | Helyi

Gelei József egykori válogatott kapus járt a Fekete István Múzeumban

Berki Zsolt ötletgazda szervezésében immár második alkalommal került megrendezésre az Esterházy Miklós Technikum és Szakképző Iskola műfüves pályáján a Buzánszky Jenő középiskolai Futball Torna.