Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Augusztus 16. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: MNO

Celebeknek készítene alkalmazást a Facebook

Celebeknek készítene alkalmazást a Facebook

Újszerű megoldással igyekszik felkelteni a sztárok figyelmét a Facebook. Az egyelőre néhány kiválasztott számára elérhető szolgáltatással a hírességek a saját magukról szóló beszélgetésekbe kapcsolódhatnának be.

Mivel a Facebook a világ legnagyobb közösségi oldala, természetes, hogy nagyon sok sztár, illetve médiaszemélyiség található meg rajta. Személyüket általában nagy érdeklődés övezi, naponta több száz bejegyzés születik róluk.

Az AllThingsD értesülései szerint a Facebook most egy olyan szolgáltatáson dolgozik, amelynek segítségével a sztárok beszállhatnának a velük kapcsolatos csevegésekbe, témákba. Természetesen ez csak azoknál a személyeknél működne, akik lájkolnák az oldalukat, ismeretlen emberek beszélgetései továbbra is láthatatlanok maradnának. A szűk körben tesztelt szolgáltatás hivatalos elindításáról egyelőre nincs információ, várhatóan az első vélemények után dől majd el a végleges időpont.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.