Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2021. Augusztus 30. 11:02, hétfő | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Civil Díjat kapott Kővágó Jenő

Civil Díjat kapott Kővágó Jenő

A Dombóvári Civil Tanács 2021-ben a „Civil Díj elismerést” adományozott
Kővágó Jenő részére, aki 1986-tól meghatározó tagja a dombóvári kutyás életnek.

2001. és 2009. között alelnöke, majd elnöke a Dombóvári Kutyás Egyesületnek.
Alapító tagja a helyi CÖF-nek, illetve 20 éve aktívan részt vesz a városi civil szervezetek munkájában. Fontos feladatának tartja a 30000 éves kutya-ember kapcsolat újra gondolását, a kutyák helyének, szerepének megtalálását gyorsan változó világunkban. Ezért ismeretterjesztő előadásokat, kutyás bemutatókat, kiállításokat, versenyeket, vizsgákat és táborokat szervez a helyi, a városi és városkörnyéki települések iskoláinak, intézményeinek, lakóinak.

Sokat dolgozik a kutyatartási kultúra színvonalának javításán, az egyesület munkájának színesebbé, sokszínűbbé tételén. Célja, hogy minél több kutyatartó megtalálja a neki megfelelő szabadidős elfoglaltságot, hogy felelős kutyatartással minél kevesebb kutya kerüljön utcára, menhelyre.

GRATULÁLUNK!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 22:42, péntek | Helyi

Izgalmas programok, rendhagyó órák

A KULTUP program először jutott el Dombóvárra. A Déryné program keretében 7 csoport vett részt a TMSZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumban a színházi, kulturális és zenés előadásokon.

2024. Május 24. 10:30, péntek | Helyi

A Fekete család barátai látogattak Dombóvárra és Göllébe

Fekete Magdolna irodalmi hagyatéki gondnok és Tóth Árpád, ifj. Fekete István író barátja látogattak el Dombóvárra Bodó Imre múzeumalapítóhoz és feleségéhez, Líviához.

2024. Május 23. 11:12, csütörtök | Helyi

Gelei József egykori válogatott kapus járt a Fekete István Múzeumban

Berki Zsolt ötletgazda szervezésében immár második alkalommal került megrendezésre az Esterházy Miklós Technikum és Szakképző Iskola műfüves pályáján a Buzánszky Jenő középiskolai Futball Torna.