Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2011. Szeptember 19. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Claudia férjhez megy?

Claudia férjhez megy?

Az egyik napilap információ szerint Liptai Claudia férjhez megy. A hír állítólag a műsorvezető édesapja kotyogta ki... De vajon mennyire lehet biztos Liptai István információja?

Köztudott ugyanis, hogy Liptai István, és Claudia viszonya nem éppen felhőtlen. A műsorvezető többször lenyilatkozta: édesapja megkeserítette gyerekkorát. Ráadásul az utóbbi időben rendre születtek cikkek arról, hogy az apa nagyon szeretné, ha lánya tartaná vele a kapcsolatot, ám a találkozók elmaradoznak, két hónapja nem találkoztak. Ennek ellenére István a Blikknek most azt nyilatkozta, Claudia férjhez menne régi-új kedveséhez, Péterhez. A frigyet egyelőre nehezíti, hogy a tévés szakember házasságban él, tehát még el kell válnia. Liptai István azonban azt is tudni véli, lánya gyermeket szeretne egykori főnökétől.

Ha Liptai István valóban jól informált, vajon mit szól majd kotyogásához Claudia, aki az utóbbi időben teljes mértékben visszavonult a nyilvánosság elől? És miért kell egy apának a nagy nyilvánosság előtt beszélnie híres lánya magánéletéről? Hamarosan nyilván kiderül, miként alakul ezek fényében a Liptai család élete.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.

2024. Május 28. 10:35, kedd | Bulvár

Mobilplakát-kampányt indított a CÖF-CÖKA

A békepárti kiállás fontosságára figyelmeztető, június 8-ig tartó mobilplakát-kampányt indított a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA)

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.