Városlista
2023. szeptember 22, péntek - Móric

Hírek

2023. Május 31. 08:21, szerda | Helyi

Családi napra hívták a szőlőhegyi közösség tagjait

Családi napra hívták a szőlőhegyi közösség tagjait

Számos program közül válogathattak a vendégek május 28-án.

Pünkösd vasárnap családi napra hívták a szőlőhegyi közösség tagjait. Hagyományok szerint szombat délelőtt szentmisén vettek részt a Szent Anna Kápolnában. Számos program közül válogathattak a vendégek május 28-án. Az eseményt a dombóvári városrészért alakult egyesület Dombóvár Város Önkormányzatának támogatásával rendezte meg.

Focikupát hirdettek, és 11 csapat nevezett a főzőversenyre. Gyermeknap alkalmából kézműves foglalkozással, csillám tetoválással készültek a fiatalok számára. Családok, vállalkozók, magánszemélyek támogatásával, összefogásával mindenki jól érezhette magát a szőlőhegyi családi napon.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 20. 16:01, szerda | Helyi

Dombóvár is helyet kapott a Magyarország cukrászati értékei című könyvben

Dombóvár lakói két okból is büszkén lapozhatják fel a kiadványt. Rákóczi János életútja és a Rákóczi túrós, illetve Gábor Sándor Magyar Rapszódia desszert családja is helyet kapott az országos kiadványban.

2023. Szeptember 18. 15:59, hétfő | Helyi

Sportágválasztót tartottak Dombóváron

Rendkívül eredményes volt a sportágválasztó Dombóváron, amely ezúttal is Dombóvár Város Önkormányzatának és a Dombóvári Sportszövetségnek a közös programja volt.

2023. Szeptember 18. 13:06, hétfő | Helyi

Rendőrségi hírek

Baleseti összefoglaló Tolnából. Az elmúlt hétvégén egy könnyű sérüléssel járó és kilenc anyagi káros baleset történt a vármegye útjain.

2023. Szeptember 15. 10:27, péntek | Helyi

Lomtalanítás lesz Dombóváron szeptember 18–22. között

A hulladékot az adott napon reggel 6 óráig kell kihelyezni a gyűjtőjárat számára!