Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2023. Május 31. 08:21, szerda | Helyi

Családi napra hívták a szőlőhegyi közösség tagjait

Családi napra hívták a szőlőhegyi közösség tagjait

Számos program közül válogathattak a vendégek május 28-án.

Pünkösd vasárnap családi napra hívták a szőlőhegyi közösség tagjait. Hagyományok szerint szombat délelőtt szentmisén vettek részt a Szent Anna Kápolnában. Számos program közül válogathattak a vendégek május 28-án. Az eseményt a dombóvári városrészért alakult egyesület Dombóvár Város Önkormányzatának támogatásával rendezte meg.

Focikupát hirdettek, és 11 csapat nevezett a főzőversenyre. Gyermeknap alkalmából kézműves foglalkozással, csillám tetoválással készültek a fiatalok számára. Családok, vállalkozók, magánszemélyek támogatásával, összefogásával mindenki jól érezhette magát a szőlőhegyi családi napon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 27. 11:31, hétfő | Helyi

Megteltek a tűzoltólaktanyák gyermeknapon

Május 26-án, vasárnap idén is kinyíltak a laktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 27. 08:30, hétfő | Helyi

Május 28-án mutatják be Erky-Nagy Tibor Gunaras 50 éve című könyvét

A könyvet a szerző mutatja be a Dombóvári Művelődési Ház Majoros-termében.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 22:42, péntek | Helyi

Izgalmas programok, rendhagyó órák

A KULTUP program először jutott el Dombóvárra. A Déryné program keretében 7 csoport vett részt a TMSZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumban a színházi, kulturális és zenés előadásokon.