Városlista
2021. április 11, vasárnap - Zsolt, Leó

Hírek

2020. December 10. 16:25, csütörtök | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Csoportbővítés a dombóvári bölcsődében

Csoportbővítés a dombóvári bölcsődében

A Dombóvári Százszorszép Óvoda Tündérkert Bölcsődéjében jelenleg három gondozási egységben látják el a még nem óvodaköteles gyermekek napközbeni ellátását, fejlesztését.

Hat csoportban hetvenkét férőhellyel működik az intézmény.
Legutóbb 2018. január 1-jén volt csoportbővítés, amely most ismét időszerűvé vált. A dombóvári képviselő-testület meghozta a döntést az októberi ülésén, melynek köszönhetően a bővítéssel a férőhelyek száma nyolcvannégyre emelkedik 2021. január 1-jével.

Az új csoport indításához szükséges tárgyi feltételek megoldása lassan a végéhez közeledik. A belső átalakítási munkák az ünnepekig befejeződnek és a játékok, fejlesztő eszközök, textíliák, bútorok beszerzése még az idei évben megtörténik. Mindezekre közel 5,5 millió forintot fordít a dombóvári önkormányzat.
Szerdán Pintér Szilárd polgármester is a helyszínen járt. Bálintné Bende Klaudia, a bölcsőde vezetője örömmel vezette körbe az átalalkított épületrészen.

Címkék: bölcsőde

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 10. 13:00, szombat | Helyi

Önkéntes lakossági felmérést végeznek

A Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre,

2021. Április 10. 08:00, szombat | Helyi

Kiosztották a húsvéti videó verseny díjait

A Földi István Könyvtár kezdeményezett felhívást még húsvét előtt két kategóriában az ünnephez kapcsolódóan.

2021. Április 09. 14:00, péntek | Helyi

Dokumentumfilm-sorozat készül Fekete István életéről

A filmsorozatban mások mellett megszólal Bodó Imre helytörténész, Fekete István kutató és Horváth Tibor, a Fekete István Irodalmi Társaság elnöke is mint szakértő.

2021. Április 09. 10:29, péntek | Helyi

Elindult a Szuhay Sportcentrumban a kisterem felújítása

A parketta felújítása, a két vészkijárat, bejárat és az épület főbejáratánál lévő ajtó cseréje, valamint a csarnok komplett festése valósulhat meg.