Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2018. Január 23. 15:15, kedd | Helyi
Forrás: Axiál Sajtóközlemény

Díjazták az Axiál dombóvári telephelyét

Díjazták az Axiál dombóvári telephelyét

Az AXIÁL Kft. dombóvári kollégái 2018. január 12-én, péntek este vették át a korábban már beharangozott Service Award Agrartechnik díjat.

A ceremónia ünnepélyes keretek között a Német Mezőgazdasági Napokon (LTU) zajlott Würzburgban.

2001 óta szervezik meg a Service Award megmérettetést, melyre számos mezőgazdasági gép- és alkatrész-forgalmazó, valamint szervizszolgáltatást nyújtó vállalkozás jelentkezik, hogy felmérjék cégük, telephelyeik erősségeit és gyengeségeit továbbfejlődésük érdekében.

A jelentkezők szinte egész Európából, többek közt Németországból, Hollandiából, Svájcból, Ausztriából, Romániából, Franciaországból és Magyarországról érkeznek azért, hogy olyan pártatlan, gyártófüggetlen vizsgálatnak vethessék magukat alá, melyet eddig egyedül csak a német Agrartechnik magazin szerkesztőségéből álló, szakmailag magasan kvalifikált zsűri tudott nyújtani.

Az AXIÁL Kft. 2006 óta minden évben nevezi telephelyeit a versenyre, melyeket a Service Award zsűrijének elnöke Franz-Josef Borgmann látogat meg a díjkiosztót megelőző hónapokban. A zsűrielnök több száz pontból álló szigorú kritériumok alapján vizsgálta meg a Magyarországon található 19 AXIÁL pontot, ahol olyan területeket vett górcső alá, mint például a logisztika, az ügyfélszolgálat, a marketing, stb. Végül értékelésében a dombóvári telephely kapta a legtöbb pontot.

Borgmann szerint 25 év után az átépítést és a kibővítést követően is nagyon pozitív benyomást kelt a dombóvári bázis. Az értékesített órák száma az elmúlt 3 évben folyamatosan nőtt, de figyelemre méltó az egy főre jutó gépeladások forgalma is. Olyan apróságokra is figyelnek a telephelyen, mint például a géptáblák, melyek nagyon attraktívak. Az elmúlt évek során a telephely az egész cég „kirakatává” vált.

A kiutazó dombóvári delegációt Harsányi Zsolt és Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi tulajdonos-ügyvezetők is elkísérték, akikkel a díjátadókor büszkén álltak ki a színpadra az AXIÁL Kft. jelenlévő beszállítói is.

Videó az AXIÁL Kft. dombóvári telephelyéről:

Címkék: Axiál Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.