Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. Április 19. 16:12, hétfő | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Dobogóval mutatkoztak be Vogel Adriék a magyar márkakupában

Dobogóval mutatkoztak be Vogel Adriék a magyar márkakupában

Harmadik hellyel kezdte meg a raliszezont a 2020-ban háromszorosan is az Év magyar női autóversenyzője címmel kitüntetett Vogel Adrienn.

Navigátorával, Notheisz Ivettel az I Therwoolin Boldogkő Rally-n új autóval, új sorozatban debütáltak, és rögtön a dobogón végeztek a Peugeot 208 Rally Cup Hungary mezőnyében. A 2WD kategóriát az összetett ötödik helyén zárta a női páros.

“A tanulásról, összeszokásról szólt nekünk a verseny, hiszen csak keveset tudtuk tesztelni a Peugeot-t. Nem tudtuk, hogyan fog viselkedni a tempós, dobálós szakaszokon, amikkel tele voltak a gyorsaságik ezen a hétvégén. Az első körben már kezdtem megszokni az autó mozgását, a második körre aztán állítottunk rajta kicsit, amitől még jobb lett, így egyre jobban bíztam benne. Az elsődleges célunk az volt, hogy magunkhoz képest fejlődjünk körről-körre, majd az, hogy megtartsuk a dobogós helyezésünket. Elég változóak voltak a körülmények, ami nem könnyítette meg a versenyzők dolgát. Mivel egy versenyen nyolc Pirelli abroncsot használhattunk, a gumitaktikára is nagyon kellett figyelni. Jól éreztünk magunkat, erős versenytársaink vannak a kupában, akik folyamatosan ösztönöznek a fejlődésre. A csapat és a szervizháttér profi.

Köszönöm a támogatóinknak és a szurkolóinknak is, hogy mellettünk állnak” - foglalta össze első Peugeot-s tapasztalatait Vogel Adri.

- Roger Racing Team -

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.