Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Január 24. 19:21, péntek | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, fotó: erdely.ma

Dombóvár és Kaposvár között több autó elakadt.

Dombóvár és Kaposvár között több autó elakadt.

Tolna megye bonyhádi és dombóvári járására az Országos Meteorológiai Szolgálat narancssárga riasztást adott ki január 24-én 18:06 perctől, a megye többi járására továbbra is a citromsárga riasztás van érvényben.

Az előrejelzések szerint 20 cm feletti hómennyiség várható, a friss hóval fedett területeken a szél alacsony hótorlaszokat emelhet, a bonyhádi és dombóvári járásban a viharos szél miatt magas hótorlaszok alakulhatnak ki.

A Tolna Megyei Védelmi Bizottság január 24-én 16:00 órától az M6 autópálya kivételével az egész megyére a 7,5 tonna össztömeg feletti kamionok forgalomkorlátozását rendelte el.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 30 munkagéppel folyamatosan takarítja az utakat, a megye útjai lassan, de járhatóak.

Az M6-os autópálya Tolna megyei szakaszán összesen 17 hóeke és sószóró gép dolgozik a pálya tisztításán. Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. 17 órától visszamenőleg ingyenessé tette a közlekedést az M6-os és M7-es autópályán az M0-s körgyűrűtől.

Tolna megyében jelenleg 5 műszaki mentés van folyamatban.

Nagydorog Szekszárd felőli oldalán a Pannon Volán egy menetrend szerinti járata és két személyautó szenvedett balesetet. A paksi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, a busz huszonnyolc utasát és a buszsofőrt a buszról leszállították, akik a közeli étteremben várják a mentesítő járatot. A balesetben senki nem sérült meg.

Dombóvár és Kaposvár között több autó elakadt, itt a dombóvári hivatásos tűzoltók mentik a gépjárműveket. Mosdósnál szintén a dombóvári tűzoltók dolgoznak egy kamion mentésén.

A Bonyhád és Mőcsény közötti 5603-as úton két műszaki mentésen dolgoznak a szekszárdi hivatásos és a bonyhádi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói.

A MÁV Zrt. Tájékoztatása szerint a Dombóvár-Gyékényes vonalon fakidőlés miatt 80 perces késésekre lehet számítani.

Elzárt település a megyében nincs. Személyi sérülés a balesetek során nem történt.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyfélszolgálatát a 74/510-490-es telefonszámon érhetik el, ezen a számon kollegánk 24 órában fogadja a beérkező hívásokat. A tolna.ugyfelszolgalat@katved.gov.hu e-mail címen is megírhatja kérdéseit.

A fotó illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.