Városlista
2023. március 24, péntek - Gábor, Karina

Hírek

2014. Január 24. 19:21, péntek | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, fotó: erdely.ma

Dombóvár és Kaposvár között több autó elakadt.

Dombóvár és Kaposvár között több autó elakadt.

Tolna megye bonyhádi és dombóvári járására az Országos Meteorológiai Szolgálat narancssárga riasztást adott ki január 24-én 18:06 perctől, a megye többi járására továbbra is a citromsárga riasztás van érvényben.

Az előrejelzések szerint 20 cm feletti hómennyiség várható, a friss hóval fedett területeken a szél alacsony hótorlaszokat emelhet, a bonyhádi és dombóvári járásban a viharos szél miatt magas hótorlaszok alakulhatnak ki.

A Tolna Megyei Védelmi Bizottság január 24-én 16:00 órától az M6 autópálya kivételével az egész megyére a 7,5 tonna össztömeg feletti kamionok forgalomkorlátozását rendelte el.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 30 munkagéppel folyamatosan takarítja az utakat, a megye útjai lassan, de járhatóak.

Az M6-os autópálya Tolna megyei szakaszán összesen 17 hóeke és sószóró gép dolgozik a pálya tisztításán. Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. 17 órától visszamenőleg ingyenessé tette a közlekedést az M6-os és M7-es autópályán az M0-s körgyűrűtől.

Tolna megyében jelenleg 5 műszaki mentés van folyamatban.

Nagydorog Szekszárd felőli oldalán a Pannon Volán egy menetrend szerinti járata és két személyautó szenvedett balesetet. A paksi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, a busz huszonnyolc utasát és a buszsofőrt a buszról leszállították, akik a közeli étteremben várják a mentesítő járatot. A balesetben senki nem sérült meg.

Dombóvár és Kaposvár között több autó elakadt, itt a dombóvári hivatásos tűzoltók mentik a gépjárműveket. Mosdósnál szintén a dombóvári tűzoltók dolgoznak egy kamion mentésén.

A Bonyhád és Mőcsény közötti 5603-as úton két műszaki mentésen dolgoznak a szekszárdi hivatásos és a bonyhádi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói.

A MÁV Zrt. Tájékoztatása szerint a Dombóvár-Gyékényes vonalon fakidőlés miatt 80 perces késésekre lehet számítani.

Elzárt település a megyében nincs. Személyi sérülés a balesetek során nem történt.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyfélszolgálatát a 74/510-490-es telefonszámon érhetik el, ezen a számon kollegánk 24 órában fogadja a beérkező hívásokat. A tolna.ugyfelszolgalat@katved.gov.hu e-mail címen is megírhatja kérdéseit.

A fotó illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 23. 15:12, csütörtök | Helyi

Elkezdődött az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása

A munkaterület átadása után elindult az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása tárgyában a beruházás a kormány egyedi támogatásával.

2023. Március 22. 10:18, szerda | Helyi

Már olvasható a Dombóvári Szuperinfó aktuális száma

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. Március 22. 08:36, szerda | Helyi

Letartóztatta a bíróság a Dombóváron garázdálkodó férfit

Négy folyamatban lévő ügy gyanúsítottja az a fiatalember, akit nőnapon vettek őrizetbe.

2023. Március 21. 09:06, kedd | Helyi

Idén is megküzdenek a lépcsőkkel Tolna vármegye tűzoltói

Március 18-án, szombaton a „Rollover” névre keresztelt lépcsőfutó bajnokság első állomásával nyitotta az idei sorozatát Kecskeméten.