Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Július 29. 18:28, péntek | Helyi
Forrás: iho.hu

Dombóvár környékén a víz volt az úr tegnap

Dombóvár környékén a víz volt az úr tegnap

Több helyen elmosta a vasúti pályát a heves esőzés tegnap a Dombóvár-Bátaszék és a Godisa-Komló vonalakon; vonatpótló buszok vitték az utasokat.

A Dombóvár–Bátaszék vonalon Mágocs-Alsómocsolád és Máza-Szászvár között a vasúti pálya egy részén a heves esőzés kimosta a pályatest kavicságyazatát. A helyreállításig az utasokat Dombóvár és Hidas-Bonyhád között vonatpótló autóbuszok szállították tegnap. Ugyanakkor a Hidas-Bonyhád és Bátaszék közötti szakaszon is pótlóbuszok közlekednek, az augusztus 31-ig tartó, tervezett karbantartás miatt. Godisa és Komló között is több helyen elmosta a vasúti pályát a sok csapadék, itt ugyancsak szünetelt a vonatközlekedés. A vasúttársaság szakemberei egész délután dolgoztak a helyreállításon, mely estig tartott, az utasoknak addig vonatpótló buszokkal kellett utazniuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!