Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2021. Május 12. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Dombóvár Közbiztonságáért Oklevelet vehetett át Roósz Viktor tűzoltó főtörzsőrmester

Dombóvár Közbiztonságáért Oklevelet vehetett át Roósz Viktor tűzoltó főtörzsőrmester

Pintér Szilárd polgármester és dr. Németh Tímea alpolgármester adta át Roósz Viktor tűzoltó főtörzsőrmesternek az oklevelet.

Pintér Szilárd polgármester és dr. Németh Tímea alpolgármester május 10-én adta át Roósz Viktor tűzoltó főtörzsőrmesternek azt az oklevelet, amelyet minden évben Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi elismerésekről szóló 6/2016. (I. 29.) önkormányzati rendelete alapján a Dombóvári Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományába tartozó a tűz- és katasztrófavédelem érdekében végzett kiemelkedő szolgálat ellátásának elismeréseként adományoznak minden évben.

Roósz Viktor 2007. január 1-jétől teljesít szolgálatot a Dombóvári Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományában. 2008. január 1-jétől gépjárművezetőként látja el feladatait. Lelkiismeretes, megbízható, nyitott, igazi csapatjátékos - olvasható felettesei indoklásában. A kitüntetett Dávid Sándor tűzoltóparancsnok és Szabó Jenő kirendeltség-vezető jelenlétében vehette át a Dombóvár Közbiztonságáért Oklevelet.

Gratulálunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 22:42, péntek | Helyi

Izgalmas programok, rendhagyó órák

A KULTUP program először jutott el Dombóvárra. A Déryné program keretében 7 csoport vett részt a TMSZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumban a színházi, kulturális és zenés előadásokon.

2024. Május 24. 10:30, péntek | Helyi

A Fekete család barátai látogattak Dombóvárra és Göllébe

Fekete Magdolna irodalmi hagyatéki gondnok és Tóth Árpád, ifj. Fekete István író barátja látogattak el Dombóvárra Bodó Imre múzeumalapítóhoz és feleségéhez, Líviához.

2024. Május 23. 11:12, csütörtök | Helyi

Gelei József egykori válogatott kapus járt a Fekete István Múzeumban

Berki Zsolt ötletgazda szervezésében immár második alkalommal került megrendezésre az Esterházy Miklós Technikum és Szakképző Iskola műfüves pályáján a Buzánszky Jenő középiskolai Futball Torna.