Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Március 05. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Dombóvári sportszervezetek, egyesületek igényelhetnek támogatást

Dombóvári sportszervezetek, egyesületek igényelhetnek támogatást

Pályázati felhívás Dombóvár Város Önkormányzata 2021. évi költségvetésében elkülönített sporttámogatási keretből történő támogatás igénylésére.

A támogatás célja a Dombóváron működő, Dombóvár területére bejegyzett sportszervezetek, diák- és szabadidősport egyesületek, sportszövetségek, sportcélú alapítványok működésének, a sportversenyeken történő részvételének, valamint sportrendezvények megrendezésének segítése. A támogatásra a felhívásban foglaltak szerint nyújthatnak be támogatási igényt a támogatásban részesíthető szervezetek. A teljes felhívás a www.dombovar.hu oldalon olvasható.

A Dombóvár Város Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) által nyújtott támogatás a támogatott szervezetek működésével és tevékenységével kapcsolatos költségek finanszírozására fordítható a támogatási szerződésben foglaltak szerint az Önkormányzat 2021. évi költségvetésében a sporttámogatásra elkülönített keretösszegből.

A támogatás formája vissza nem térítendő pénzbeli hozzájárulás, mely a támogatott szervezet 2021. január 1. és 2021. december 31. között keletkező, sporttevékenységével kapcsolatos költségeinek finanszírozására használható fel.
A pályázat kizárólag az erre a célra szolgáló pályázati adatlapon nyújtható be (www.dombovar.hu oldalról letölthető), melyhez csatolni kell az adatlapon előírt mellékleteket. A kitöltött, aláírt pályázati adatlapot és az előírt mellékleteket papír alapon 2021. március 12. 16.00 óráig a Dombóvári Városházára kell eljuttatni (7200 Dombóvár, Szabadság utca 18.).

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 10. 13:00, szombat | Helyi

Önkéntes lakossági felmérést végeznek

A Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre,

2021. Április 10. 08:00, szombat | Helyi

Kiosztották a húsvéti videó verseny díjait

A Földi István Könyvtár kezdeményezett felhívást még húsvét előtt két kategóriában az ünnephez kapcsolódóan.

2021. Április 09. 14:00, péntek | Helyi

Dokumentumfilm-sorozat készül Fekete István életéről

A filmsorozatban mások mellett megszólal Bodó Imre helytörténész, Fekete István kutató és Horváth Tibor, a Fekete István Irodalmi Társaság elnöke is mint szakértő.

2021. Április 09. 10:29, péntek | Helyi

Elindult a Szuhay Sportcentrumban a kisterem felújítása

A parketta felújítása, a két vészkijárat, bejárat és az épület főbejáratánál lévő ajtó cseréje, valamint a csarnok komplett festése valósulhat meg.