Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Március 07. 08:06, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Dombóvári tagja is van a legjobb csapatnak

Dombóvári tagja is van a legjobb csapatnak

A hétvégén Szolnokon megrendezett IX. Katasztrófavédelmi Ergométeres Országos Bajnokságon Tolna megye csapata lett a legjobb.

Nem is olyan kicsi távolság az ezer méter! Ezt kellett leküzdeniük azoknak az evezősöknek, akik neveztek a IX. Katasztrófavédelmi Ergométeres Országos Bajnokságra az első márciusi hétvégén. A verseny immár hagyományos helyszínére, a szolnoki tűzoltóság sportcsarnokába érkezők közül azok is elfáradtak, akik csak nézték az „evezősök” erőfeszítéseit. Dagadtak az izmok és lobogott a lelkesedés tüze, amint valaki evezőkarhoz jutott.

A kilencedik bajnokságra tizenöt csapat nevezett. Összesen hetvennyolcan feszültek az evezőkarnak a sportcsarnokban. Egyéni és csapatversenyszámokban lehetett indulni. A férfi csapatok közül a szlovákiai sportolóké vitte el a pálmát, a legjobb magyar egységnek a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gulyás István, Nagy Kornél, Juhász István és Klézl Tamás alkotta kettes csapata bizonyult. A 29 év alattiak kategóriában Nagy Kornél, a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója a dobogó harmadik fokára álhatott fel, míg Bot Csaba, a Szekszárdi HTP beosztott tűzoltója az ötödik helyen végzett. Szuprics Ferenc, a Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnoka a 39 év fölöttiek közül a harmadik helyezést érte el.
Gratulálunk a kiváló eredményekhez!

A Tolna megyei csapat tagjai: Bot Csaba, Klézl Tamás (Szekszárd HTP), Gulyás István, Juhász István, Nagy Kornél (Dombóvár HTP), Szuprics Ferenc, Baksa Csaba, Király Patrik, Ábrahám Béla (Paks HTP)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.