Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2012. November 30. 16:07, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvári Rendőrkapitányság

Ebül szerzett jószág…

Ebül szerzett jószág…

Kutyalopás miatt tett feljelentést egy szakcsi lakos, akinek 10 hetes németjuhász kutyáját a lakóháza előtti területről tulajdonította el ismeretlen tettes november 27-re virradóra.

A szabadnapos körzeti megbízott a feljelentés megtételét követően megkezdte az adatgyűjtést illetve a tanú felkutatását az ügyben, így pár óra alatt eljutott az elkövetőhöz, ahol az eltulajdonított kutyát megtalálta.

Az elkövető a szabálysértés tényét elismerte, felszólításra az eltulajdonított ebet átadta. Elmondása szerint megtetszett neki a kiskutya ezért egyszerűen hazavitte.

A tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a 48 éves szakcsi férfit közérdekű munkára, pénzbírságra vagy elzárásra is ítélheti a bíróság.

Címkék: kutya, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 27. 11:31, hétfő | Helyi

Megteltek a tűzoltólaktanyák gyermeknapon

Május 26-án, vasárnap idén is kinyíltak a laktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 27. 08:30, hétfő | Helyi

Május 28-án mutatják be Erky-Nagy Tibor Gunaras 50 éve című könyvét

A könyvet a szerző mutatja be a Dombóvári Művelődési Ház Majoros-termében.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 22:42, péntek | Helyi

Izgalmas programok, rendhagyó órák

A KULTUP program először jutott el Dombóvárra. A Déryné program keretében 7 csoport vett részt a TMSZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumban a színházi, kulturális és zenés előadásokon.