Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2023. Június 15. 09:22, csütörtök | Belföld
Forrás: Ügyészség

Egy corsás keménykedett Celldömölkön - Videó

Egy corsás keménykedett Celldömölkön - Videó

Szándékosan nekihajtott a sértett parkoló motorjának, majd úgy állt ki a parkolóból, hogy a sértettnek el kellett ugrania az autó elől, hogy az ne üsse el.

A vád szerint tavaly nyáron az autós vádlott és a motoros sértett összevitatkoztak Celldömölkön egy parkolóban. A vádlott a vitát úgy akarta rendezni, hogy előbb megütötte a sértettet, majd a sértett parkoló motorjának is szándékosan nekihajtott, oly módon, hogy a sértettnek odébb kellett lépnie, hogy ne üsse el. A motorban több, mint 300.000 forintos kár keletkezett. A sértett ekkor az autó felé rúgott, amit a vádlott akként torolt meg, hogy úgy hajtott ki a parkolóból, hogy a sértettnek el kellett ugrania az autó elől, nehogy az elüsse.

A Szombathelyi Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, garázdaság vétsége és rongálás vétsége miatt emelt vádat az autós férfi ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 06:00, szombat | Belföld

Átlagosan 20 százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók alapbére

Március 1-jétől átlagosan 20 százalékkal nő az egészségügyi szakdolgozók alapbére - jelentette be a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára pénteken Budapesten, újságírók előtt.

2024. Március 01. 15:26, péntek | Belföld

Meteorológia: megdőlt a melegrekord a fővárosban csütörtökön

Megdőlt a hajnali és a napi fővárosi melegrekord is csütörtökön - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján pénteken.

2024. Március 01. 08:24, péntek | Belföld

Gyopáros Alpár: nem állt meg a népességfogyás az Alföldön, de lassult az üteme

Az alföldi kistelepüléseken ugyan nem állt meg a népességfogyás, de lassult az üteme a Magyar falu program hatására - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos csütörtökön a Békés vármegyei Medgyesegyházán.