Városlista
2019. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Augusztus 26. 08:49, hétfő | PR
Forrás: Arrabona Média

Egy nagyon nagy kedvenc: az Acana száraztáp

Egy nagyon nagy kedvenc: az Acana száraztáp

Az állatrajongók nagyon nagy kedvence az Acana, melynek szárazeledeleire az igényesség és odafigyelés jellemző.

Bármilyen fajtájú kutya táplálékkal kapcsolatos igényeit kielégítik, tekintet nélkül arra, hogy milyen korú, nemű vagy életmódú ebről is van szó.

Mint ahogy nincs két egyforma ember, úgy igaz ez a kutyákra is. Mégis annyi fogódzkodót ad nekünk a genetika, hogy egyes kutyafajták adottságai, testfelépítése és tápanyagszükséglete nagyjából azonos, tehát egy bizonyos kalóriamennyiséget mindenképp magukhoz kell venniük ahhoz, hogy egészséges, kiegyensúlyozott életet tudjanak élni. Erre pedig nincs is más jobb eledel, mint az Acana.

Mit nyújt az Acana a kutyáknak, amiért érdemes megvásárolni?

A Kutyakajas.hu-nál is megtalálható Acana száraztáp amilyen egyszerű, olyan nagyszerű is. Egyszerűségük abban rejlik, hogy rengeteg olyan alapanyagot tartalmaznak, amelyek megtalálhatók a természetben is. Ezeket gyűjtik össze és viszik a gyártósorra, ahol szigorú minőségi követelmények közepette készítik el a különféle receptek alapján a változatos kutyaeledeleket.

Az állati eredetű fehérjék mellett olyan könnyen emészthető, alacsony glikémiás index-szel rendelkező növényi rostok kerülnek bele a kutyatápba, amelyek nem okoznak sem rövid, sem pedig hosszú távon problémát az állat egészségében.

Az értékes kalóriákat az ebek szervezete könnyedén fel tudja dolgozni, de az ajánlott napi mennyiséget (napi kétszeri étkezés) nem érdemes túllépni, hacsak ezt más tényező nem követeli meg (pl.: vemhesség, sportos életforma).

● Magas az Acana száraztápok hústartalma (75%), valamint az egész tápra kivetített összes fehérjetartalma minimum 95%. Nem tartalmaz semmiféle térfogatnövelő, egészségre káros anyagokat, mint például a kukoricasikér, szójagranulátum, burgonya-, esetleg borsófehérje.

● A felhasznált húsok többsége friss vagy nyers (pl.: friss húsokat gyorsan fagyasztották), ezért lehetséges, hogy azok az állatok, akik az Acana eledeleit fogyasztják, értékes fehérjékhez, zsírokhoz, vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz éppúgy hozzájutnak, mint vadon élő rokonaik, a farkasok.

● Minimum háromféle friss hús felhasználására kerül sor a gyártás során. Ebbe beletartozik pl.: vöröshús (pl.: bölény), baromfi (pl.: szabadon tartott tyúkfélék), vadon élő tengeri halak (pl.: tőkehalfélék), és édesvízi halak (pl.: csukafélék)

Milyen összetevőket tartalmazhat az Acana?

A biológiai szükségleteket figyelembe véve, az Acana többféle friss vagy nyers húsfélét, állati eredetű fehérjét (pl.: porcok, inak, zsírok), különféle egészséges és könnyen emészthető zöldséget és gyümölcsféléket, gyógynövényeket is tartalmaz.

Tehát, ami változatosság biztosítva lenne a természetben, azt az Acana száraztápjaiban is megtalálják.

Címkék: állateledel, Acana, kutya

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 18. 09:00, szerda | PR

A testápolás alapszabályai

A testápolás mindennapi életünk velejárója. A hölgyek talán többet, a férfiak jellemzően kevesebb időt töltenek el ezzel.

2019. Szeptember 17. 09:00, kedd | PR

Milyen alapdarabokat szerezzünk be mindenképp?

Minden igazi nő szekrényében lapul néhány alap ruhadarab, amiket bármikor könnyen kombinálhatunk egymással. Ezekkel biztos a siker, akármi történjen, nem lőhetünk mellé. Lássuk is, hogy melyek ezek.

2019. Szeptember 16. 13:10, hétfő | PR

Óvja meg matracát gumilepedővel!

Vizelettartási problémákat rengeteg betegség és állapot okozhat. A gyerekekkel is gyakran megesik egy-egy éjszakai baleset, ami különösen a pelenka elhagyásának időszakában fordul elő.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -