Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Február 26. 09:55, hétfő | Helyi
Forrás: Arrabona Média

Egyedi szolgáltatás Pécsen

Egyedi szolgáltatás Pécsen

A TravelForDent magánklinika 2011 óta nyújt személyre szabott, professzionális és diszkrét magán egészségügyi szolgáltatásokat.

A TravelForDent magánklinika 2011 óta nyújt személyre szabott, professzionális és diszkrét magán egészségügyi szolgáltatásokat. Hét kétágyas, két exkluzív egyágyas szoba, nyolc járóbeteg-osztály, két fogászati műtéti szoba található a magánklinikán. Kényelmes várótermek és tágas parkolók szolgálják a betegek és a szakmai csapat igényeit egyaránt. A sebészeti osztállyal működik együtt a régió egyetlen magán fogorvosi szolgáltatása, ahol a műtétek egytől-egyig teljes érzéstelenítéssel mennek végbe. Egy panoráma röntgengép és két jól felszerelt fogorvosi rendelő biztosítja a vizsgálatok kiváló minőségét és természetesen a korszerű kiszolgálást.

Magyarországon Pécsen, a legmodernebb üveg-és betonszerkezet páratlan környezetet nyújt a betegek kezelésére, mindezt a legnagyobb gondosságban és tiszteletben a páciensek számára. Több, mint 50 orvos és vezető szakértő együttműködése segítségével, a legmodernebb orvosi technológiák kutatásával foglalkoznak, így ezzel az élvonalban járnak. A laborban dolgozó kollegák magasan képzett fogtechnikusok, akik a lehető legpontosabb munkát végzik, az Ön igényeinek figyelembe vételével. Ez a korszerű és a legmodernebb technológiával ellátott, elegendő tapasztalattal és múlttal rendelkező laboratórium a legmagasabb esztétikai igényeket kielégítve és a kollégáinak egyedülálló szakértelmének kihasználásával az ügyfelek rendelkezésére áll.
A szolgáltatások között szerepelnek a fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák, az inlay (arany, aranykerámia, polyglass), implantált koronák, hidak, cirkónium furnérok egészen 14 elemig, fém furnérok, teljes és részleges fogsorok, arany-teleszkópos munkák, CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés, fogfehérítés és a hetven-szeres számítógépes nagyító mikroszkópos szolgáltatások. A legjobb árat garantálják a legmagasabb minőségben. Minden szükséges munkafolyamat megvalósításra kerül a kivételes fogtechnikai laboratóriumban, a legmodernebb technológiák használatával.

A versenyképes árak mellett így a teljes minőségellenőrzést is garantáljuk minden munkafolyamat során. Választhat meglévő árú szolgáltatásunk, vagy előre megtervezett ajánlatunk között, igényelhet egyedi, testreszabott megoldásokat, amely személyre szabott, ugyanakkor kényelmes. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni, készséggel állunk rendelkezésére!

Címkék: orvos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.