Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Szeptember 01. 10:40, péntek | Bulvár
Forrás: RLM

Egymásnak esett Tóth Gabi és Náray Erika

Egymásnak esett Tóth Gabi és Náray Erika

Ahogyan azt a Class FM hallgatói már megszokhatták, nem telhet el Morning Show sztárvendég nélkül. Így volt ez csütörtök reggel is, Pataki Zita, Stohl András és Janklovics Péter ezúttal Tóth Gabival beszélgetett.

Kiderült, hogy az énekesnő min dolgozik jelenleg és az is, minek köszönhető zenei stílusváltása és milyen hatással volt rá halálközeli élménye.

A csütörtök reggeli Morning Show sztárvendége ezúttal Tóth Gabi volt, aki jelenleg együtt dolgozik a Class FM egyik műsorvezetőjével: hiszen Stohl Andrással együtt játszanak a szeptemberben debütáló Hegedűs a háztetőn c. musicalben. Éppen ezért András elsőként azt kérdezte meg Gabitól, izgul-e a közelgő előadás miatt.
„Korábban is volt lehetőségem musicalben játszani, ezért a közeg már nem teljesen ismeretlen számomra, de persze azért izgulok. Különösen most, mivel ez alkalommal egy „verekedős” jelenetben is részt veszek Náray Erikával. A legutóbbi próbán még egy kis sérülést is sikerült összeszedem, annyira komolyan vettem a dolgot” – mesélte Gabi.

A musicalszereplés mellett természetesen zenei karrierjére is fókuszál az énekesnő, aki elárulta, hogy az elmúlt időszakban komoly zenei stílusváltáson esett át, ezért a jövőben más énekstílusban hallhatják a hangját. „13 év turnézást követően az ember eljut arra pontra, hogy azt érzi, hogy ezek a fellépések már nem adnak pluszt, és kiég ebben az egészben. Én is megéreztem, hogy váltanom kell, most sokkal inkább húz a szívem az etno és az autentikus zenei világ felé. Ennek köszönhetően az elmúlt időszakban a néprajzkutatás is jelentős szerepet töltött be a mindennapjaimban” – árulta el Tóth Gabi, aki azt is elmondta, úgy érzi a váltás óta sokkal harmonikusabban él.

A beszélgetés során az is kiderült, Gabinak 18 évesen már halálközeli élményben is része volt. Az énekesnő egy nőgyógyászati betegség miatt életmentő beavatkozáson esett át, amelyet követően szokatlan érzésre lett figyelmes.

„Észrevettem, hogy kizárólag zöld színű ruhákat voltam képes hordani körülbelül egy fél éven keresztül. Ez nagyon furcsa volt számomra, ezért utánanéztem, hogy milyen jelentőséggel bírhat ez a zöld szín. Kiderült, hogy az egészség és az újjászületés színe” – mesélte az énekesnő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára