Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Június 06. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Elfogták a keszthelyi szurkálókat

Elfogták a keszthelyi szurkálókat

Rövid időn belül azonosították a zalai nyomozók, majd egy napon belül el is fogták azt a 20, valamint 23 éves helyi fiatalt, akik Keszthelyen szóváltást követőn késsel megsebesítettek két embert.

A rendőrségre pénteken 17 óra 23 perckor arról érkezett bejelentés, hogy Keszthelyen, a Kastély utcában szóváltást követően késelés történt – közölte a rendőrség.
Egyelőre ismeretlen körülmények között egy 23 éves ózdi férfi súlyosan, míg egy 26 éves szintén ózdi férfi életveszélyesen megsérült, az elkövetők elmenekültek a helyszínről.

A nyomozók szemle, adatgyűjtés és tanúkutatás után hamar beazonosították a lehetséges elkövetőket. A 20 éves keszthelyi D. Patrikot és a 23 éves szintén helyi férfit, H. Kevint 2021. június 5-én délután elfogták és előállították. Elszámoltatásuk megkezdődött.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt folytat nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.