Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2012. Április 07. 07:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Elherdálják nyereményüket a tehetségkutatók nyertesei

Elherdálják nyereményüket a tehetségkutatók nyertesei

Hiába kapnak milliós értékű fődíjakat a különböző zenei műsorok felfedezettjei, a jelek szerint nem igazán tudnak élni velük, és elpazarolják...

Vastag Csaba például másfél évig hagyta porosodni azt a nyereményautót, amit az X-Faktoros győzelme miatt kapott. Mivel neki már volt egy saját kocsija, ezért az öccsének ajándékozta, de Tomi nem merte vezetni a hét és fél millió forintos járgányt, nehogy kárt tegyen benne. Ám azzal sem tettek túl jót neki, hogy ilyen hosszú ideig egy garázsban vesztegelt. Ahogy Tabáni István sem használja azt az autót, amit a Csillag születik után kapott. Akkor megfogadta, hogy mielőbb leteszi a jogosítványt, de időhiány miatt azóta sem tudta megvalósítani a tervét. Ugyanezzel a problémával küzd Tolvai Reni is, hiszen ő sem tud vezetni. Így a lenyűgöző négykerekű továbbra is a szalonban rostokol, hátha egyszer érte jön a gazdája. Vagyis minden érv érthető, csakhogy azok a támogatók, akik felajánlották ezeket a drága autókat biztosan nem örülnek, hiszen olyan, mintha az újdonsült sztárok elherdálták volna a nyereményeket.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.