Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Szeptember 19. 05:00, szombat | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Elítélték az egyetemista lányt vonaton molesztáló férfit

Elítélték az egyetemista lányt vonaton molesztáló férfit

A Debreceni Törvényszék személyi szabadság felfegyverkezve elkövetett megsértésének bűntette és emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt másodfokon 5 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte azt a férfit,

aki egy egyetemista lányt molesztált a vonaton. Az ítélet jogerős.

A döntésről pénteken közzétett közlemény szerint az eset tavaly áprilisban a Budapestről Záhonyba tartó vonaton, késő délelőtt történt. A férfi szeméremsértő módon viselkedett egy Debrecenbe tartó egyetemi hallgatóval: többször visszatért a fülkében egyedül utazó lányhoz, molesztálta, fogdosta, egyre agresszívebben tudomására hozta, hogy közösülne vele, "gyereket csinálna neki". Amikor az egyre jobban rettegő lány ki akart menni a fülkéből, a férfi elővett egy 8,5 centis rugós kést és közben azt kiabálta, hogy "nem mész sehová". A lány sikoltozására és segélykiáltásaira a férfi végül elmenekült.

A zaklatott állapotban lévő lány a jegyvizsgálótól kért segítséget, aki értesítette a rendőrséget. A férfit egy debreceni kocsmában fogták el, a bűncselekményhez használt kést lefoglalták.

A férfi hasonló erőszakos bűncselekmények miatt már többször volt büntetve.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.