Városlista
2020. november 24, kedd - Emma

Hírek

2013. Július 16. 12:13, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Eljegyezték, már az esküvőt tervezi Rúzsa Magdi

Eljegyezték, már az esküvőt tervezi Rúzsa Magdi

Két éve megtalálta álmai szerelmét.

Rúzsa Magdi szerelmének írt dalt, mert úgy érzi, megtalálta a boldogságot párja mellett és ez a kapcsolat hosszú-hosszú évekig fog tartani. Ezt ő maga nyilatkozta az Aktívnak a minap. Információink szerint ez olyannyira igaz, hogy már az eljegyzésen is túl vannak párjával.

– Nem véletlenül most jött ez a Szerelem című dal. Annyira átérzem ezt az érzést, hogy tudok róla írni. Én megélem minden percét annak, amiről énekelek. Megéltem az ovis szerelmet, az első szerelmet és a másodikat is, de amit az ember keres, azt én most találtam meg – kezdte az énekesnő az Aktív kamerái előtt, pedig ritkán beszél magánéletéről.

– Lassan két éve együtt vagyunk, boldog vagyok. Úgy érzem, hogy megmaradunk egymás mellett hosszú-hosszú évekig. Helyemen vagyok, kiegyensúlyozott lettem – tette hozzá Magdi.

A Femina.hu információi szerint párja, aki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adjunktusa, és szintén a Vajdaságból származik, már folyamatosan hallgatta a félkész dalt, ő volt az első, akinek a 27 éves énekesnő megmutatta a szerzeményt.

– Ő tudta, hogy én mit érzek, mert hiszek abban, hogy az érzéseket ki kell mondani. Úgy érzem, hogy megtaláltam azt, amit már nagyon régóta kerestem, és ezáltal megtaláltam a helyemet is. Szerintem látszik is rajtam – az utóbbi időben egyre inkább –, hogy egy nagyon boldog ember vagyok amellett az ember mellett, akit megtaláltam lassan két éve – mondta az énekesnő, aki bár többet nem árult el, lapunk úgy tudja szakmai körökből, Magdiék már az eljegyzésen is túl vannak, és sokat beszélgetnek közelgő esküvőjükről.

Címkék: Rúzsa Magdi, színes

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 24. 08:00, kedd | Bulvár

Diéta Percek, Töltött tojásos lepény - VIDEÓ

Sokszor gondolkozol azon, hogy mit egyél reggelire? Feri ad egy ötletet!

2020. November 23. 15:57, hétfő | Bulvár

A tabi vasgyúró hölgyek

Nem mindennapos hobbit űz a település néhány hölgy tagja Tabon. Szabadidejükben erőemelni, fekvenyomni, súlyzózni járnak a Tabi Fitness Klubba.

2020. November 23. 08:00, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Rizottó - VIDEÓ

Sosincs két egyforma rizottó... Robi megmutatja hogyan is készül egy finom rizottó! Tartsatok velünk!

2020. November 22. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szulák Andrea - VIDEÓ

Mit sportol Szulák Andrea rendszeresen és mi az amit még nem próbált ki? A videóból kiderül!