Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Július 16. 12:13, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Eljegyezték, már az esküvőt tervezi Rúzsa Magdi

Eljegyezték, már az esküvőt tervezi Rúzsa Magdi

Két éve megtalálta álmai szerelmét.

Rúzsa Magdi szerelmének írt dalt, mert úgy érzi, megtalálta a boldogságot párja mellett és ez a kapcsolat hosszú-hosszú évekig fog tartani. Ezt ő maga nyilatkozta az Aktívnak a minap. Információink szerint ez olyannyira igaz, hogy már az eljegyzésen is túl vannak párjával.

– Nem véletlenül most jött ez a Szerelem című dal. Annyira átérzem ezt az érzést, hogy tudok róla írni. Én megélem minden percét annak, amiről énekelek. Megéltem az ovis szerelmet, az első szerelmet és a másodikat is, de amit az ember keres, azt én most találtam meg – kezdte az énekesnő az Aktív kamerái előtt, pedig ritkán beszél magánéletéről.

– Lassan két éve együtt vagyunk, boldog vagyok. Úgy érzem, hogy megmaradunk egymás mellett hosszú-hosszú évekig. Helyemen vagyok, kiegyensúlyozott lettem – tette hozzá Magdi.

A Femina.hu információi szerint párja, aki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adjunktusa, és szintén a Vajdaságból származik, már folyamatosan hallgatta a félkész dalt, ő volt az első, akinek a 27 éves énekesnő megmutatta a szerzeményt.

– Ő tudta, hogy én mit érzek, mert hiszek abban, hogy az érzéseket ki kell mondani. Úgy érzem, hogy megtaláltam azt, amit már nagyon régóta kerestem, és ezáltal megtaláltam a helyemet is. Szerintem látszik is rajtam – az utóbbi időben egyre inkább –, hogy egy nagyon boldog ember vagyok amellett az ember mellett, akit megtaláltam lassan két éve – mondta az énekesnő, aki bár többet nem árult el, lapunk úgy tudja szakmai körökből, Magdiék már az eljegyzésen is túl vannak, és sokat beszélgetnek közelgő esküvőjükről.

Címkék: Rúzsa Magdi, színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.