Városlista
2021. március 1, hétfő - Albin

Hírek

2013. Július 16. 12:13, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Eljegyezték, már az esküvőt tervezi Rúzsa Magdi

Eljegyezték, már az esküvőt tervezi Rúzsa Magdi

Két éve megtalálta álmai szerelmét.

Rúzsa Magdi szerelmének írt dalt, mert úgy érzi, megtalálta a boldogságot párja mellett és ez a kapcsolat hosszú-hosszú évekig fog tartani. Ezt ő maga nyilatkozta az Aktívnak a minap. Információink szerint ez olyannyira igaz, hogy már az eljegyzésen is túl vannak párjával.

– Nem véletlenül most jött ez a Szerelem című dal. Annyira átérzem ezt az érzést, hogy tudok róla írni. Én megélem minden percét annak, amiről énekelek. Megéltem az ovis szerelmet, az első szerelmet és a másodikat is, de amit az ember keres, azt én most találtam meg – kezdte az énekesnő az Aktív kamerái előtt, pedig ritkán beszél magánéletéről.

– Lassan két éve együtt vagyunk, boldog vagyok. Úgy érzem, hogy megmaradunk egymás mellett hosszú-hosszú évekig. Helyemen vagyok, kiegyensúlyozott lettem – tette hozzá Magdi.

A Femina.hu információi szerint párja, aki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adjunktusa, és szintén a Vajdaságból származik, már folyamatosan hallgatta a félkész dalt, ő volt az első, akinek a 27 éves énekesnő megmutatta a szerzeményt.

– Ő tudta, hogy én mit érzek, mert hiszek abban, hogy az érzéseket ki kell mondani. Úgy érzem, hogy megtaláltam azt, amit már nagyon régóta kerestem, és ezáltal megtaláltam a helyemet is. Szerintem látszik is rajtam – az utóbbi időben egyre inkább –, hogy egy nagyon boldog ember vagyok amellett az ember mellett, akit megtaláltam lassan két éve – mondta az énekesnő, aki bár többet nem árult el, lapunk úgy tudja szakmai körökből, Magdiék már az eljegyzésen is túl vannak, és sokat beszélgetnek közelgő esküvőjükről.

Címkék: Rúzsa Magdi, színes

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 24. 18:01, szerda | Bulvár

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem.

2021. Február 24. 13:09, szerda | Bulvár

Újraindult a nemi erőszak miatti nyomozás Gérard Depardieu ellen

Újraindult a nyomozás Gérard Depardieu francia filmsztár ellen egy 2018 nyarán elkövetett állítólagos szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében. A nyomozás már 2020. december 16-án elkezdődött

2021. Február 24. 10:00, szerda | Bulvár

Főzzünk Robival! Chili con carne - VIDEÓ

Itt ma még a bab is hús? :) Robi egy Chilis babot készít nekünk! :)

2021. Február 24. 08:46, szerda | Bulvár

Julia Roberts és Sean Penn is szerepel a Watergate-botrányról készülő sorozatban

Julia Roberts és Sean Penn is szerepel a Watergate-botrányról készülő új tévésorozatban - számolt be róla a deadline.com hollywoodi hírportál.