Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2012. Január 23. 08:10, hétfő | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Elképesztő: lakókocsit csináltak a Toyota Priusból - VIDEÓ

Elképesztő: lakókocsit csináltak a Toyota Priusból - VIDEÓ

Meg kell hagyni: a távoli keleten élő embertársaink tudnak alkotni, ha praktikumról van szó.

Az előző héten lezajlott Tokiói Autószalonon sok érdekességet ismerhettünk meg a japánok következő években hasznosítani kívánt ötleteiből, amelyből természetesen a Toyota sem maradhatott ki. Elég csak a Prius GT300 versenyautóra, vagy a turbós iQ-ra gondolni. Viszont a Priushoz kínált vicces kiegészítő csomag eddig kimaradt a reflektorfényből.

Most azonban mindenki megismerkedhet a Toyota Prius Camper Van nevezetű járgánnyal, ami bizony a képeken látható állapotában él és virul, és már megrendelhető státuszban van. No, nem egy gyári kiegészítőről van szó, csupán a japán Nagano cég készítette el a műanyag házat, amivel komplett lakóautóvá varázsolják a környezettudatos személyautók nagykövetét.

A Toyota Prius hosszát 52 centivel, magasságát pedig 56-tal megnövelő doboz állítólag négy felnőtt számára biztosít helyet. A kiegészítő doboz árát sajnos nem tudjuk, de őszintén: van Önök közt olyan Prius-tulaj, aki rendelne ilyet?

Címkék: Toyota Prius

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 28. 07:00, vasárnap | Belföld

Tisztifőorvos: minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét

Magyarországon ismételten intenzíven felfutó szakaszba került a koronavírus-járvány, ezért az oltások segítségével minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét - mondta az országos tisztifőorvos szombaton.

2021. Február 28. 06:00, vasárnap | Belföld

Szlávik: mindent meg kell tenni azért, hogy minél többen megkapják legalább az első oltást

Meredeken emelkedik az új koronavírus-fertőzöttek száma és ezzel párhuzamosan nőni fog a kórházba kerülők, sőt az intenzív osztályokon kezeltek száma is

2021. Február 28. 05:00, vasárnap | Belföld

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosok, akik hétvégén is oltanak

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosi szolgáltatók, amelyeket szabad- vagy munkaszüneti napon járványügyi feladat ellátására köteleztek - olvasható a kormány honlapján szombaton közzétett közleményből.

2021. Február 27. 17:16, szombat | Belföld

Mélypontra kerültek az albérletárak

Bár éves szinten még bő 10 százalékkal csökkent a januári KSH-ingatlan.com lakbérindex, havi szinten már alig változtak a bérleti díjak, ami pedig arra utal, hogy elérhették a mélypontot.