Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2020. Május 21. 13:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Elkezdte az edzéseket a DFC csapata

Elkezdte az edzéseket a DFC csapata

A mindenki által jól ismert események miatt a DFC megye első osztályú labdarúgó csapatának a tavaszi szezon rövidre sikeredett.

Az átalakított és dombóvári fiatalokkal feltöltött csapat a tavaszi sikeres felkészülés után nagy reményekkel vágott neki a bajnokságnak. Igazi tudásukat és felkészültsegüket már csak ősszel lesz lehetőségük megmutatni.

A 2020/21-es bajnokságban továbbra is Kardos Ernő fogja ellátni a vezető edzői feladatokat, az eredeti stáb egy erőnléti edzővel kiegészülve fogja a csapatot felkészíteni. A most elindult pár hetes átmozgató edzés után egy rövid pihenő következik, majd a felkészülés július első heteiben fog megkezdődni. Reményeink szerint a csapat játékoskerete változatlan marad.

A fiatalok már alig várják, hogy újból kifuthassanak a pályára és a hazai szurkolok biztatását élvezve eredményesen szerepeljenek.

Hajrá Dombóvár!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 10:51, csütörtök | Helyi

Érsebészeti magánrendelés nyílik Dombóváron

Dr. Nagy Tibor PhD, érsebész szakorvos, egyetemi adjunktus 2020. június 12-től minden pénteken 14:00–17:45-ig várja az érsebészeti problémával küzdő betegeket magánrendelésén.

2020. Június 04. 08:10, csütörtök | Helyi

Röplabdapálya épül Dombóváron

Az önkormányzat a Dombóvári Focisuli Egyesülettel közösen a Katona József utcai sportpálya kihasználatlan területén homokos röplabdapályát alakít ki.

2020. Június 03. 16:16, szerda | Helyi

Megújult a katasztrófavédelem YouTube csatornája

A videók között látható egy dombóvári tűzoltóról és hétéves kisfiáról szóló kisfilm „Amikor egy álom valóra válik” címmel.

2020. Június 03. 14:41, szerda | Helyi

Sokfelé heves zivatarok várhatók szerda délután

Tolna megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki a zivatarveszély miatt.